Koledar 
Domov Domov Forum Forum Prijava Prijava Išči Išči Registriraj se Registriraj se
 

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo

Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo
Avtor Objave
 Bassman
Administrator
Administrator


Starost: 117
Pridružen/-a: 10:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
Kraj: Ljubljana
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Tor 17 Maj, 2005 11:06     Naslov sporočila:  Uspešen dan za Jacksonovo obrambo Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Uspešen dan za Jacksonovo obrambo

(STA)

NEW YORK - Obramba v procesu proti ameriškemu pevcu Michaelu Jacksonu v kraju Santa Maria je v ponedeljek predstavila vrsto prič, ki so zanikale navedbe matere mladoletnika, ki pevca obtožuje spolne zlorabe, ter mu očita, da je bila družina nekaj časa ugrabljena na ranču Neverland. Več oseb je pričalo, da v času, za katerega je mati tožnika trdila, da so bili ugrabljeni, ni bilo opaziti niti najmanjšega namiga, da bi bilo to tudi res, ampak so vsi še naprej uživali Jacksonovo dobrodušnost.

Jackson je obtožen, da je v začetku leta 2003, nekje med 20. februarjem in 12. marcem, spolno zlorabljal takrat 13-letnega fanta, da je fantu dajal alkohol ter ga izpostavljal www.povej.net vsebinam. Prav tako je obtožen, da je v omenjenem času sodeloval v zaroti za ugrabitev fanta in njegove družine, dokler ne bi posneli pozitivnega videoposnetka o Jacksonu v odgovor na dokumentarec britanskega novinarja Martina Bashirja, ki je bil objavljen 6. februarja 2003, in v katerem je pevec povedal, da rad spi s fantki v isti postelji.

Večina pravnih strokovnjakov na ameriških televizijah se strinja, da primer nikoli ne bi prišel na sodišče, če ne bi zadeval Jacksona, in da tožilstvu ni uspelo dokazati obtožnice. Vse trditve matere danes 15-letnega Gavina Arviza o ugrabitvi so postavile na laž izpovedi drugih prič, kar je bilo tudi v ponedeljek.

Varnostnik na Jacksonovem ranču Neverland Shane Meredith je pričal, da je tožnika in njegovega brata zalotil v vinski kleti z napol prazno steklenico vina in ju je hihitajoča spodil ven. Sobarica Maria Gomez pa je pričala, da je v bratovem nahrbtniku odkrila www.povej.net revije. Prav tako je zatrdila, da se je družina obnašala prav po kraljevsko in ni bi bilo nikoli videti, da je ugrabljena, še manj pa da bi skušala pobegniti z Neverlanda.

Kot je povedala kozmetičarka Carol McCoy, je Janet Arvizo 11. februarja obiskala njen salon in se je depilirala po skoraj celem telesu, za kar je Jackson poravnal račun 140 dolarjev. Mati tožnika je na klopi za priče trdila, da si je depilirala le noge. McCoyjeva je prav tako pričala, da stranka ni z ničemer nikoli nakazala, da je ugrabljena, niti ni skušala poiskati pomoči.

Zobozdravnica Jean Lorraine Seamount in asistentka Tiffany Haynes pa sta dejali, da je bila 24. februarja 2003 na obisku vsa družina in prav tako ni bilo nobenega sledu o kakšni zaskrbljenosti, čeprav so bili v ordinaciji skupaj in so imeli dostop do telefona, da bi lahko poklicali policijo. Fanta naj bi se vedla hudo razvajeno in neotesano, pri čemer sta skoraj uničila ordinacijo.

Pričala je tudi uslužbenka Neverlanda Kathryn Bernard, da je Janet Arvizo nenehno hvalila Jacksona na njunih skupnih izletih po nakupih in kritizirala nekdanjega moža. Obramba naj bi v četrtek na klop za priče poklicala slavnega voditelja na televiziji CNN Larryja Kinga, ki naj bi povedal, da je slišal, kako si je Arvizova vse izmislila, da bi iz Jacksona iztisnila še kaj denarja, potem ko se je morala družina zaradi Jacksonove neprevidne izjave za Bashirjev dokumentarec pripraviti na odhod z ranča.

vir:www.dnevnik.si




 Ribi Spol:Moški Koza SkritOsebna Galerija od BassmanPošlji zasebno sporočiloBlogMSN Messenger - naslovSkype Ime
Pokaži sporočila:      
Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem
NE moreš Odgovoriti na to Temo
NE moreš Urejati svojih Objav
NE moreš Izbrisati svojih Objav
NE moreš Glasovati na Objavah
Ne moreš prilepiti datoteke na tem forumu
Ne moreš Prenašati datotek na tem forumu


časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Board Security

98655 Attacks blocked

Powered by phpBB2 Plus based on phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme :: Modov in Zaslug :: HELP-OXPUS :: Namestitev phpbb HDdesign

[ Time: 0.2384s ][ Queries: 40 (0.0858s) ][ Debug on ]
Get Firefox!
Upgrade to Firefox 1.5!
Registracija | Pravilnik | Informacije | Seznam strani | Flash Igre | E-kartice | Blog | Album smeškov | Uprava | Čvek IRC

OPOMBA: Portal je namenjen testiranju GNU programske opreme in je popolnoma nekomercialen. Vsa reklamna sporoila so zgolj izmenjava povezav.