Koledar 
Domov Domov Forum Forum Prijava Prijava Išči Išči Registriraj se Registriraj se
 

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo

Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo
Avtor Objave
 lisa
Gost







0.0 kinta/e

objavaObjavljeno: Sob 05 Nov, 2005 16:48     Naslov sporočila: Question odločitev Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Rabim en nasvet od vas, ki ne poznate moje kolegice in boste še najbolj vedeli, na dano situacijo, svetovat!

Mam kolegico, ki ima totalno nezanimivega fanta, ni zaljubljena v njega, nimata otrok, ne živita skupaj,.... Vedno mi jamra, da sexata nč kaj ne, on se zanjo ne zanima preveč, ima kolege, računalnik, mamo, psa, ona pa je utopična, da se bo spremenu in da bo poskušal postavit njo na prvo mesto!
Ve, da jo ne vara ali pa kaj takega, le človek brez čustev je! Ona si ni tako predstavljala zveze, pa vendar je ne prekine, ker NE MORE BITI SAMA!

Rakla sem ji, ga pa pusti in mi je odgovorila, da NE MORE BITI SAMA! jaz pa pojma nimam kaj naj ji svetujem! Ona je že rahlo depresivna zarad tega!
Velikokrat je že poskušala, da bi izboljšala razmerje, se pogovorila, pa vendar njen fant nima preveč posluha za to! Vedn reèe, da je tak ko je in se ne bo spreminjal!

Ko njemu ni bilo kaj všeč pri njej se je vedno prilagodila njemu, vendar kolegica ni copata, ampak je upoštevala njegove želje! On se njej ni nikoli prilagodil, pozabil je na njene želje!

Po moje ima totalno depresivno zvezo, njemu je vse ok, njej pa nič, povedala mu je tudi, da je nesrečna zravn njega, pa ji je odgovoril, da pa tk nesrečna že ne more biti, kaj ji pa manjka!
On na sebi ne vidi kakšne napake, je popoln, sam je tako rekel! Kriza

Kaj naj kolegica naredi, svetujte, js ji bom pa pokazala vaše odgovore!




   
 -Naya-
Doktor
Doktor


Starost: 49
Pridružen/-a: 9:59, 05-Dec-2003
objave: 2367
Teme: 369
Kraj: dolenjska
18823.6 kinta/e
116.2 šold/e
286.6 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Sob 05 Nov, 2005 16:59     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Ma ja, so ljudje ki enostavno ne znajo živeti sami s sabo, torej brez neke veze. Za mene osebno je to katastrofa... ampak ljudje smo si različni.

Moj nasvet (ki pa ga najbrž niti slučajno ne bo upoštevala pomežik) je da ga pusti in se sooči sama s sabo. Mislim da nikoli v življenju ne bo resnično srečna, če bo vedno na nek način odvisna od partnerja. Naj se nauči biti sama. Konec koncev je to za moje pojme nekaj nujnega ko končaš katerokoli vezo. če samo skačeš iz ene veze v drugo, ker ne znaš bit sam, je to nekaj najslabšega.

Naj začne malo spoznavat samo sebe, brez partnerja. Edino tako lahko resnično dojame kaj želi od partnerja, od zveze same... kaj je za njo v življenju najboljše... Ma kaj pa vem... Jaz vsekakor v taki vezi nikakor pod nobenim pogojem ne bi vztrajala. Življenje je prekratko da se muči in če ji on ne odgovarja resnično nima nobenega smisla.




Èlovek je svoboden, ko se nièesar ne boji in si nièesar ne želi! angel


 Kozorog Spol:ženska Tiger SkritOsebna Galerija od -Naya-Pošlji zasebno sporočiloPošlji E-sporočilo
 Mojsa
Redna Uporabnica
Redna Uporabnica


Starost: 44
Pridružen/-a: 14:12, 02-Nov-2005
objave: 767
Teme: 41
Kraj: Ljubljana
23236.2 kinta/e
6.5 šold/e
136.8 flika/e

sweden.gif
objavaObjavljeno: Sob 05 Nov, 2005 17:52     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Naj začne vzporedno z tem fantom hodit na zmenke, dokler ne najde enaga, s katerim bi lahko hodla in pol naj isti dan končaz tem fantom in začne z novim, da nebo sama.

Mislim, ljudje bi morali to da so sami znat jemat kot nek dar, ne pa kot nekaj full neprijetnega. Saj ko si sam končno lahko počneš samo to kar tebi paše in se ne rabiš prilagajat nobenmu. Kr neki, ampak takih oseb je dosti vem ja.

če ne pomaga moj nasvet št. 1, jo pa lepo postavi na TRDA REALNA tla in ji povej, da ona je že itak skoz sama glede na to v kakšni zvezi živi!




Èe me rabite sem zraven!


 Bik Spol:ženska Opica NI na linijiOsebna Galerija od MojsaPošlji zasebno sporočiloBlogMSN Messenger - naslov
 Jahve
Neznanec
Neznanec


Starost: 113
Pridružen/-a: 11:39, 21-Okt-2005
objave: 5
Teme: 0

143.4 kinta/e
0.0 šold/e
0.0 flika/e

blank.gif
objavaObjavljeno: Ned 06 Nov, 2005 17:52     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Drugega naj si najde...
A zdej bo pa celo življenje zafurala zarad enga kretena, ki jo morda čez par let sam zapustil. :doh:




 Devica Spol:Moški Pes NI na linijiOsebna Galerija od JahvePošlji zasebno sporočilo
 KillerCat
Gost







0.0 kinta/e

objavaObjavljeno: Ned 06 Nov, 2005 18:12     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Glede na to, da je tvoja prijateljica, predpostavljam, da je tvojih let, ne pa neka zmešana petnajstletnica. če pri teh letih, ne zmore sama poštudirat, da počne neumnosti, ji ne bo pomagalo niti tvoje ne naše pametovanje.

Sem prišla pravopisne napake popravit nasmeh
Pa bom še to dopisala...

Glej, meni je tukaj enih sto nelogičnih zadev. Govoriš o neki depresivni zvezi, obenem pa praviš:
1. tip je nezanimiv
2. ona ni vanj zaljubljena
3. seksata ne
4. ne živita skupaj
5. nimata otrok
6. on se zanjo ne zmeni

Iz naštetega meni ni nič jasno, še najmanj pa:
1. Zakaj ona sploh čaka, da se bo spremenil, če itak ni zaljubljena vanj?
2. Ona ne more bit sama? Ona JE sama. Ob takem tipu, ji lahko svetuješ magari, da se zaljubi v Robbieja Williamsa, bo imela enako koristi in enako neosamljena bo.
3. Je to sploh zveza? Ne, to ni nobena zveza, to so sanje o zvezi, ki je nikoli ni bilo in je nikoli ne bo. Nekak na nivoju deklic v vrtcu, ki se v kotičku igrajo mamice.

Svetuješ ji lahko le, naj se neha otročje obnašat in naj že enkrat za vraga odraste.

Dobra plat vsega skupaj... Morda si je kljub nezainteresiranosti tipčka vendarle nabrala nekaj izkušenj v spolnosti, ki ji bodo pozneje pri pravi zvezi prišle prav. Vse je za nekaj dobro nasmeh




   
 Shajtana
Odvisnica
Odvisnica


Starost: 42
Pridružen/-a: 15:17, 08-Dec-2003
objave: 4204
Teme: 66
Kraj: Lj
68412.4 kinta/e
258.2 šold/e
1466.6 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Pon 07 Nov, 2005 09:24     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Dokler ona ne bo dojela , da to ni to in da ona sama ne bo vec vztrajala pr siljenju z glavo skoz zid, nimas ti tuki kej...pa vem da bi vsi ful radi obvaroval svoje prjatle pa jih "resil" pred napakami ampak v takih primerih zal ne mors nic. Lahko ji samo stojis ob strani k bo koncno ozavestla da to ni to in se odlocla da gre stran od njega oz. da neki nardi v tej smeri.




People plan...God laughs...


 Oven Spol:ženska Pes NI na linijiOsebna Galerija od ShajtanaPošlji zasebno sporočiloBlogObišči avtorjevo spletno stran
 lucka
Doktor
Doktor


Starost: 48
Pridružen/-a: 18:54, 16-Dec-2004
objave: 3168
Teme: 246
Kraj: Celje-Ljubljana
90674.9 kinta/e
225.0 šold/e
3520.5 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Pon 07 Nov, 2005 12:28     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Biti z nekom v katerega nisi zaljubljen si pa z njim zato ker te je strah samote in osamljenosti definitivno ni zadosten razlog za to, da pač si z nekom. Lahko se to fura na kratek rok, če je ravno sex posredi, za na dolgi rok in ustvarjanje nekega trajnega partnerstva iz katerega sledi kasneje družina pa nikakor ne. Res je da smo ljudje ustvarjeni za to da rabimo bližino, rabimo objeme in nežnosti, ampak če tega pač ne dobiva potem res ne vidim razloga za ostajanje.
Se pa prav čudim da ji ta človek ne gre na živce. JSt vem da bi mi šli lasje pokonci že če bi me poklical in vem da niti po gsm-u ne bi mogla bit prijazna s to osebo, kaj šele da bi sicer vsake kvatre enkrat prenašala njegovo bližino.




Naša pot ne vodi po mehki travi.
To je gorska steza s številnimi skalami.
Vendar pa vodi navzgor...
PROTI SONCU... sreèka

Vèasih razdalja, ki jo prehodite,
ni tako pomembna kot smer,
v katero se napotite.


 Oven Spol:ženska Zmaj SkritOsebna Galerija od luckaPošlji zasebno sporočiloPošlji E-sporočiloBlog
 Poklièunga
Odvisnik
Odvisnik


Starost: 43
Pridružen/-a: 12:47, 16-Feb-2004
objave: 4227
Teme: 77
Kraj: Valhalla
54743.9 kinta/e
104.0 šold/e
791.0 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Pon 07 Nov, 2005 13:07     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Ona VE,da je ne vara? Ja itaq da je ne vara,ker očitno on nje sploh ne jemle kot punco,če je tako,kot si napisala. Je lahko s 100 drugimi deklcami,pa je ne vara,ker pač nista par. Vsaj po tem kar si napisala.

če pa KAO sta par,pol pa predvidevam,da jo vara,če je seveda tak,da je sposobn dobit deklco za tko,mim grede.

Zakaj je pa potem ona sploh z njim? NIč nima od njega...WTF?
V bistvu je ena navadna kokoš,ki na celo žensko populacijo meče slabo luč..stereotipna kokla. Ja,točno to je ja,pa jo lahko braniš kokr hočeš,ampak če ni sposobna dojet tega,kar ji ti očitno govoriš in kar smo vsi tuki napisal je kokoš. Mi je čist vseen,če je ona drugač čist fajn deklca,pa fajn za družbo pa ne vem kaj,če je tako kot si napisala je...u know!

Enostavno naj ga skensla,naj ga zbriše iz telefona in vseh ostalih pripomočkov kjer ga ima in naj grem mal med folk spoznavat in raziskovat nove možnosti,ki se ji ponujajo.

Sj poznam tud jz take deklce,ki niso navajene bit same in imajo vedno kakega "tipa". Da se osredotočim na točno določeno. Popolnoma v isti situaciji je,kot ta tvoja kolegica. Ima enga "tipa" kao že 3 leta in hodi h njemu,on h njej,ampak na koncu skor vedno joka,kok je bedn,da jo sam zaj¤¤¤¤¤¤ v glavo,da ni resn.... Ona je sicer faca,fajn za družbo pa tko,sam je vseen kokoš glede tega in to sm ji tud že povedu. Tud o tem njenm "tipu" sm ji že povedu par stvari,ki jih vem,pa je še vedno in še naprej kokoš,ki še kar "hodi" z njim,čeprov on nje sploh ne jemle kot punce,ampak sam tko mal za foro,da si mal fila ego.

Neki tazga ima ta tvoja kolegica, po opisanem sodeč.




Who? ... Me? ... OK!



 2 opozoril pred Izključitvijo! Oven Spol:Moški Petelin
NI na linijiOsebna Galerija od PoklièungaPošlji zasebno sporočiloPošlji E-sporočiloBlogObišči avtorjevo spletno stran
 lucka
Doktor
Doktor


Starost: 48
Pridružen/-a: 18:54, 16-Dec-2004
objave: 3168
Teme: 246
Kraj: Celje-Ljubljana
90674.9 kinta/e
225.0 šold/e
3520.5 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Pon 07 Nov, 2005 13:17     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Hja no če poenostavimo, ona nima fanta ali tipa ali partnerja ali ne vem kaj ..ona ima preprosto občasnega f¤¤¤ frenda Confused




Naša pot ne vodi po mehki travi.
To je gorska steza s številnimi skalami.
Vendar pa vodi navzgor...
PROTI SONCU... sreèka

Vèasih razdalja, ki jo prehodite,
ni tako pomembna kot smer,
v katero se napotite.


 Oven Spol:ženska Zmaj SkritOsebna Galerija od luckaPošlji zasebno sporočiloPošlji E-sporočiloBlog
 Poklièunga
Odvisnik
Odvisnik


Starost: 43
Pridružen/-a: 12:47, 16-Feb-2004
objave: 4227
Teme: 77
Kraj: Valhalla
54743.9 kinta/e
104.0 šold/e
791.0 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Pon 07 Nov, 2005 13:31     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Pa še fu¤¤¤¤¤ FRENDA ne,ampak samo moškega,ki se občasno sprazne na ali v njej.




Who? ... Me? ... OK!



 2 opozoril pred Izključitvijo! Oven Spol:Moški Petelin
NI na linijiOsebna Galerija od PoklièungaPošlji zasebno sporočiloPošlji E-sporočiloBlogObišči avtorjevo spletno stran
 Gost








0.0 kinta/e

objavaObjavljeno: Sob 12 Nov, 2005 19:26     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Ta situacija je pa res grozna....mislim, tega ne štekam, da se punca nima tok rada, da vstraja pri nečem tako praznem.

Je pa dejstvo, da če ne bo sama do tega prišla, ji noben drug ne more pomagat.

Ima dve izberi: 1. da ga pusti in zaživi normalno življenje s tem da dojame, da si zasluži ljubezen,
in 2. da ostane z njim in ujeta v kletko brez ljubezni in depresivna do konca življenja.




   
 IronJacX
Vztrajen
Vztrajen


Starost: 43
Pridružen/-a: 1:38, 15-Sep-2005
objave: 274
Teme: 0
Kraj: Javornik 51, Ravne na Koroškem
7176.1 kinta/e
54.4 šold/e
114.9 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Ned 13 Nov, 2005 01:07     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

lucka Napisal/a:
Hja no če poenostavimo, ona nima fanta ali tipa ali partnerja ali ne vem kaj ..ona ima preprosto občasnega f¤¤¤ frenda Confused


Ona nima f¤¤¤ frenda, če pa menda sploh ne seksata :shock:

Js bi pa o tem samo rekel to, jacqueline, nej si to temo in naše poste prebere tvoja kolegica sama.




 Vodnar Spol:Moški Opica NI na linijiOsebna Galerija od IronJacXPošlji zasebno sporočiloMSN Messenger - naslov
 lisa
Gost







0.0 kinta/e

objavaObjavljeno: Sre 16 Nov, 2005 12:37     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

hvala za nasvete in mnenja, prijateljica se bo odločila, da ga pusti,. če do novga leta ne spremeni obnašanja in razmišlanja do nje in njunega razmerja




   
 lucka
Doktor
Doktor


Starost: 48
Pridružen/-a: 18:54, 16-Dec-2004
objave: 3168
Teme: 246
Kraj: Celje-Ljubljana
90674.9 kinta/e
225.0 šold/e
3520.5 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Sre 16 Nov, 2005 13:28     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Ah to do novega leta sploh ni dobra ideja, ker s tem ko ti postaviš nek rok, ga kasneje sam o prestavljaš in prestavljaš.
če se do sedaj ni spremenil sam od sebe se tudi sedaj pod prisilo ne bo.
Lahko da bo samo igral neko določeno maškarado nekaj časa, da bo delke pozabilo na tegobe, potem pa spet počasi in neopazno nazaj na isto stanje.




Naša pot ne vodi po mehki travi.
To je gorska steza s številnimi skalami.
Vendar pa vodi navzgor...
PROTI SONCU... sreèka

Vèasih razdalja, ki jo prehodite,
ni tako pomembna kot smer,
v katero se napotite.


 Oven Spol:ženska Zmaj SkritOsebna Galerija od luckaPošlji zasebno sporočiloPošlji E-sporočiloBlog
 Poklièunga
Odvisnik
Odvisnik


Starost: 43
Pridružen/-a: 12:47, 16-Feb-2004
objave: 4227
Teme: 77
Kraj: Valhalla
54743.9 kinta/e
104.0 šold/e
791.0 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Sre 16 Nov, 2005 15:40     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Ma ta bo dobila ptičjo gripo.




Who? ... Me? ... OK!



 2 opozoril pred Izključitvijo! Oven Spol:Moški Petelin
NI na linijiOsebna Galerija od PoklièungaPošlji zasebno sporočiloPošlji E-sporočiloBlogObišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:      
Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem
NE moreš Odgovoriti na to Temo
NE moreš Urejati svojih Objav
NE moreš Izbrisati svojih Objav
NE moreš Glasovati na Objavah
Lahko prilepiš datoteke na tem forumu
Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu


časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Board Security

98656 Attacks blocked

Powered by phpBB2 Plus based on phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme :: Modov in Zaslug :: HELP-OXPUS :: Namestitev phpbb HDdesign

[ Time: 0.4448s ][ Queries: 34 (0.1659s) ][ Debug on ]
Get Firefox!
Upgrade to Firefox 1.5!
Registracija | Pravilnik | Informacije | Seznam strani | Flash Igre | E-kartice | Blog | Album smeškov | Uprava | Čvek IRC

OPOMBA: Portal je namenjen testiranju GNU programske opreme in je popolnoma nekomercialen. Vsa reklamna sporoila so zgolj izmenjava povezav.