Avtor |
Objave |
Gost
0.0 kinta/e
|
|
Ne vem če sem sploh prav napisala in mislim, da se jim drugače reče jakobve školjke ali nekaj podobnega.
Zanima me, če ima kdo kak dober recept ali pa nasvet kako jih najbolje pripravit.
Najraje bi naredila enkrat gratinirane, pa bi mi prišel prav kak nasvet, kako jih očistit, koliko skuhat, kako pripravit, da jih potem lahko gratiniraš v pečici.
|
|
|
|
|
|
|
|
sapramish
No.1 Uporabnica
Starost: 43
Pridružen/-a: 21:01, 08-Jun-2004
objave: 2078
Teme: 90
Kraj: Ljubljana
45929.1 kinta/e
137.1 šold/e
791.2 flika/e
|
|
jakobove pokrovace se jim rece po slovensko... bom povprasala za recept enga odlicnega kuharja
|
|
|
|
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.
|
|
|
|
Gost
0.0 kinta/e
|
|
Hvala miška
|
|
|
|
|
|
|
|
sapramish
No.1 Uporabnica
Starost: 43
Pridružen/-a: 21:01, 08-Jun-2004
objave: 2078
Teme: 90
Kraj: Ljubljana
45929.1 kinta/e
137.1 šold/e
791.2 flika/e
|
|
evo direktn citat
"Zmesas olje, drobtine, stisnjen cesen ,petersilj in malo soli v precej tekoco mesanico, jo nalijes v vsako prazno skoljcno lupino, das gor lezat meso skoljke, pokapljas s preostankom mesanice, naribas prek parmezan da je pokrita in jo fu¤¤¤¤ za 15-20 minut v 200 stopinj ogreto pecico.
Kupi seveda ze ociscene skoljke , lahk tud zmrznjene k drgac je prevec jebe ..."
kljub cudni obliki recepta, zagotavlam d je gospod izvrsten kuhar mi je tajsko skuhu d je blo bol k v restavraciji :
|
|
|
|
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.
|
|
|
|
|
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem NE moreš Odgovoriti na to Temo NE moreš Urejati svojih Objav NE moreš Izbrisati svojih Objav NE moreš Glasovati na Objavah Ne moreš prilepiti datoteke na tem forumu Ne moreš Prenašati datotek na tem forumu
|
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
102910 Attacks blocked
|
|
[ Time: 2.0419s ][ Queries: 40 (1.3027s) ][ Debug on ] |
|