povej

Koledar 
Domov Domov Forum Forum Prijava Prijava Išči Išči Registriraj se Registriraj se

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo

Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo
Avtor Objave
 cherry
Vztrajna
Vztrajna

Starost: 46
Pridružen/-a: 17:07, 27-Feb-2004
objave: 286
Teme: 5
Kraj: Berlin
2843.8 kinta/e
4.0 šold/e
2.0 flika/e

germany.gif
objavaObjavljeno: Tor 13 Apr, 2004 13:15     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Admin Napisal/a:
No to je takole!
Nekateri člani, pač prispevajo več svojega prostega časa za ta forum, zato so tudi upravičeni da jim forum nudi nekaj več kot ostalim, ki so prijavljeni samo zato, da berejo in spremljajo kaj se dogaja tukaj.

ok... sam jst enostavno nimam casa zmeri sam tu viseti... rada se kaj drugega pocenjam ane... in sam zato ker ne pisem na dan 20 ampak samo dva tri prispevka ne pomeni, da se manj trudim. volje glih tko mam, sam se okol mene se kaj vec dogaja kot sam internet. Cool za ze tko prevec se ukvarjam z njim... x

Admin Napisal/a:

U končni fazi je forum še vedno zastonj in to za vse in tako bo tudi v naprej

in to cenim... hvala... oz, me sploh ne bi blo tu, ce bi me kaj stalo... rožice dam

Admin Napisal/a:
tukaj se ne dela nekakšna elita, pač pa je čist tko, vsak lahko pride v tisto skupino, ki imajo "več", samo pač vloži več truda v ta forum.

no... oky... pac v najvisjo kategorijo nikol ne bom prisla, hehehe... pa sj ni panikeeeeeeeeeee... meni so druge reci bolj pomembne pomežik

Admin Napisal/a:

Lahko bi rekla, da se dela neka elita, če bi bila ta možnost zaprta za ostale, tko pa ni. Zato mislim, da ta kritika ni na mestu.

:shock: caki mal... VI ste rekl, da je sam za tiste ki pridejo na srecanja... ne jaz! ce pa temu ni tako, pa tud kritiko nazaj vzamem, ane...

Admin Napisal/a:

Stvar je čisto taka, slikic nas članov, pač ni treba, da jih gledajo ostali, ker dostikrat pride tukaj do raznih zlorab, zato, so pač različne skupine ljudi, ki imajo različne privilegije

no, saj to zastopim, ampak... ce imate svoj album pa in svojo interno skupino pa si se ne svoj forum nardite... bi bilo bolj logicno, ane... mene se s tem ne da rajcat, da bi sla za srecanje ali razturala na forumu, sam da b lahk slike vidla hehehe... sam zmedena sm bla cist pa prav presenecena, zato pa sm tko napisala, kot sm cutila, ane...

pa nc zamert, k jst tud nbenmu nisem... tko...

lets bi frends egen... ane ane.

Kozorog Spol:ženska Kača NI na linijiOsebna Galerija od cherryPošlji zasebno sporočilo
 Bassman
Administrator
Administrator

Starost: 117
Pridružen/-a: 9:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
Kraj: Ljubljana
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Tor 13 Apr, 2004 13:20     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

cerri, nihče ne visi tuki cele dneve, ne gre zato.
Gre zato, da pač nekateri objavijo kakšen članek, drugi napišejo kakšno zgodbico, tretji kakšno pesmico, četrti pa visijo cele dneve tuki, ker jim je pač to všeč. Zato pa je tko, da več truda mora biti z več poplačano.

Image
www.vakciji.si ------------------ www.povej.com

Ribi Spol:Moški Koza SkritOsebna Galerija od BassmanPošlji zasebno sporočiloBlogMSN Messenger - naslovSkype Ime
 cherry
Vztrajna
Vztrajna

Starost: 46
Pridružen/-a: 17:07, 27-Feb-2004
objave: 286
Teme: 5
Kraj: Berlin
2843.8 kinta/e
4.0 šold/e
2.0 flika/e

germany.gif
objavaObjavljeno: Tor 13 Apr, 2004 13:27     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Admin Napisal/a:
cerri, nihče ne visi tuki cele dneve, ne gre zato.
Gre zato, da pač nekateri objavijo kakšen članek, drugi napišejo kakšno zgodbico, tretji kakšno pesmico, četrti pa visijo cele dneve tuki, ker jim je pač to všeč. Zato pa je tko, da več truda mora biti z več poplačano.

ja prouuuuuuu... sj pravim... poj ne bom kj velik placana tle gor Twisted Evil

porkadijafeferon... a se bomo zdej kregal, hahaha...

delite kakor vam pase... sj bom jaz tud... in ni se treba sekirat zame... hvala pa za posluh vsekakor, ane.

Kozorog Spol:ženska Kača NI na linijiOsebna Galerija od cherryPošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:      
Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Lahko Objaviš nove Teme na tem forumu
NE moreš Odgovoriti na to Temo
NE moreš Urejati svojih Objav
NE moreš Izbrisati svojih Objav
NE moreš Glasovati na Objavah
Ne moreš prilepiti datoteke na tem forumu
Ne moreš Prenašati datotek na tem forumu

časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Board Security

104789 Attacks blocked