Avtor |
Objave |
cherry
Vztrajna
Starost: 46
Pridružen/-a: 17:07, 27-Feb-2004
objave: 286
Teme: 5
Kraj: Berlin
2843.8 kinta/e
4.0 šold/e
2.0 flika/e
|
|
Admin Napisal/a: | No to je takole!
Nekateri člani, pač prispevajo več svojega prostega časa za ta forum, zato so tudi upravičeni da jim forum nudi nekaj več kot ostalim, ki so prijavljeni samo zato, da berejo in spremljajo kaj se dogaja tukaj.
|
ok... sam jst enostavno nimam casa zmeri sam tu viseti... rada se kaj drugega pocenjam ane... in sam zato ker ne pisem na dan 20 ampak samo dva tri prispevka ne pomeni, da se manj trudim. volje glih tko mam, sam se okol mene se kaj vec dogaja kot sam internet. za ze tko prevec se ukvarjam z njim...
Admin Napisal/a: |
U končni fazi je forum še vedno zastonj in to za vse in tako bo tudi v naprej |
in to cenim... hvala... oz, me sploh ne bi blo tu, ce bi me kaj stalo...
Admin Napisal/a: | tukaj se ne dela nekakšna elita, pač pa je čist tko, vsak lahko pride v tisto skupino, ki imajo "več", samo pač vloži več truda v ta forum. |
no... oky... pac v najvisjo kategorijo nikol ne bom prisla, hehehe... pa sj ni panikeeeeeeeeeee... meni so druge reci bolj pomembne
Lahko bi rekla, da se dela neka elita, če bi bila ta možnost zaprta za ostale, tko pa ni. Zato mislim, da ta kritika ni na mestu. |
:shock: caki mal... VI ste rekl, da je sam za tiste ki pridejo na srecanja... ne jaz! ce pa temu ni tako, pa tud kritiko nazaj vzamem, ane...
Stvar je čisto taka, slikic nas članov, pač ni treba, da jih gledajo ostali, ker dostikrat pride tukaj do raznih zlorab, zato, so pač različne skupine ljudi, ki imajo različne privilegije |
no, saj to zastopim, ampak... ce imate svoj album pa in svojo interno skupino pa si se ne svoj forum nardite... bi bilo bolj logicno, ane... mene se s tem ne da rajcat, da bi sla za srecanje ali razturala na forumu, sam da b lahk slike vidla hehehe... sam zmedena sm bla cist pa prav presenecena, zato pa sm tko napisala, kot sm cutila, ane...
pa nc zamert, k jst tud nbenmu nisem... tko...
lets bi frends egen... ane ane.
|
|
|
|
|
|
|
|
Bassman
Administrator
Starost: 117
Pridružen/-a: 9:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
Kraj: Ljubljana
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e
|
|
cerri, nihče ne visi tuki cele dneve, ne gre zato.
Gre zato, da pač nekateri objavijo kakšen članek, drugi napišejo kakšno zgodbico, tretji kakšno pesmico, četrti pa visijo cele dneve tuki, ker jim je pač to všeč. Zato pa je tko, da več truda mora biti z več poplačano.
|
|
|
|
www.vakciji.si ------------------ www.povej.com
|
|
|
|
cherry
Vztrajna
Starost: 46
Pridružen/-a: 17:07, 27-Feb-2004
objave: 286
Teme: 5
Kraj: Berlin
2843.8 kinta/e
4.0 šold/e
2.0 flika/e
|
|
Admin Napisal/a: | cerri, nihče ne visi tuki cele dneve, ne gre zato.
Gre zato, da pač nekateri objavijo kakšen članek, drugi napišejo kakšno zgodbico, tretji kakšno pesmico, četrti pa visijo cele dneve tuki, ker jim je pač to všeč. Zato pa je tko, da več truda mora biti z več poplačano. |
ja prouuuuuuu... sj pravim... poj ne bom kj velik placana tle gor
porkadijafeferon... a se bomo zdej kregal, hahaha...
delite kakor vam pase... sj bom jaz tud... in ni se treba sekirat zame... hvala pa za posluh vsekakor, ane.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pojdi na stran Prejšnja 1, 2
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Lahko Objaviš nove Teme na tem forumu NE moreš Odgovoriti na to Temo NE moreš Urejati svojih Objav NE moreš Izbrisati svojih Objav NE moreš Glasovati na Objavah Ne moreš prilepiti datoteke na tem forumu Ne moreš Prenašati datotek na tem forumu
|
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
104789 Attacks blocked
|
|
[ Time: 2.7570s ][ Queries: 36 (1.4872s) ][ Debug on ] |
|