Avtor |
Objave |
Piky
Redni uporabnik
Starost: 45
Pridružen/-a: 18:29, 08-Jan-2004
objave: 573
Teme: 46
Kraj: Ljubljana
449.2 kinta/e
2.0 šold/e
1.0 flika/e
|
|
Citat: |
to je samo delo na sebi... se pravi, človeku, lahko pomagaš, da se odpira, da spregovori o bolečinah iz otroštva, ga poskušaš razumeti.... Šele takrat, se začenja delo na sebi... Takemu človeku moraš pomagat, da najde najprej Ljubezen do sebe, šele potem jo bo lahko pokazal, jo izrazil do drugega. Je boleča pot, pa dolga tudi. A, če je volja, se jo da tudi naučiti, čeprav kot odrasel človek. Preteklost je lahko ovira, lahko tudi izkušnja, oz učenje... Tako kot je učenje Ljubezni
|
takim NE moreš več pomagat!
saj poznate pregovor, kar se janezek nauči, to janez zna!
učenje ljubezni ko si starejši, NI VEč MOŽNO!!!
to sem spoznal, še ne tak doug nazaj...
žalostno, vendar resnično!!!
|
|
|
|
Jaz dobar, ti dobar, mi priatla!
|
|
|
|
Mijau
Profesionalka
Starost: 47
Pridružen/-a: 12:50, 08-Jan-2004
objave: 1123
Teme: 21
Kraj: Ljubljana
14379.0 kinta/e
2.0 šold/e
241.9 flika/e
|
|
Seveda imajo starši obvezo do otrokov- in tega se vsi očitno ne zavedajo.
Poleg ljubečega odnosa, materialne preskrbljenosti, sposobnosti vzgoje in časa za vzgojo bi moral vsak otrok odraščati v zdravem partnerskem odnosu.
Imet otroka je velika odgovornost!
Je pa res, da čeprav recimo nam ni z rožicami postlano, smo vseeno fejst ljudje:)
Tudi moji nimajo perfektnega zakona in nisem vedno čutila da me imata rada- ampak ob odraščanju sem ugotovila, da me imata neskončno rada, le da različni ljudje kažejo to na različne načine. Imam jih neskončno rada.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pojdi na stran Prejšnja 1, 2
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem NE moreš Odgovoriti na to Temo NE moreš Urejati svojih Objav NE moreš Izbrisati svojih Objav NE moreš Glasovati na Objavah Lahko prilepiš datoteke na tem forumu Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu
|
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
104789 Attacks blocked
|
|
[ Time: 2.3291s ][ Queries: 36 (1.3121s) ][ Debug on ] |
|