povej

Koledar 
Domov Domov Forum Forum Prijava Prijava Išči Išči Registriraj se Registriraj se
 

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo

Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo
Avtor Objave
 Admin.
Administrator
Administrator


Starost: 94
Pridružen/-a: 22:33, 29-Okt-2004
objave: 3924
Teme: 1316

3126.1 kinta/e
100.0 šold/e
-5400.0 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Pet 15 Jul, 2005 05:45     Naslov sporočila:  Na Koroškem Velenjčanka, na Notranjskem Kranjčanka Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Najlepše na svetu se bodo decembra pomerile na Kitajskem
Na Koroškem Velenjčanka, na Notranjskem Kranjčanka
Vse več deklet bolj zanima casting kot tekmovanje pred občinstvom - Polfinalistke bodo letos gostili v Termah Ptuj

Image
Foto: Vili Klemenčič
Najlepše na Koroškem: zmagovalka Sonja Dragičevič (v sredini), Nataša Kirn (prva spremljevalka) in Petra Šmigoc (druga spremljevalka)

Z izborom najlepše Korošice in najlepše Notranjke so se končali letošnji predizbori za mis Slovenije. Organizatorji so se namreč odločili, da bodo ostale lepotice za polfinale izbrali s pomočjo castinga. "Ker je zanimanje za tekmovanje veliko, smo se odločili, da bomo 20. julija ob 21. uri na Pop TV naredili casting in na ta način izbrali še nekaj deklet za sodelovanje na polfinalnem tekmovanju, ki bo 5. avgusta v Termah Ptuj," je povedal Zdravko Geržina. "Devet tekmovalk se je v polfinale že uvrstilo na predtekmovanjih, ki so bila na Ptuju, v Slovenj Gradcu in Postojni. V polfinalu po castingu naj bi sodelovalo od 18 do 22 deklet. Ker opažamo, da se vse več deklet zanima za predtekmovanje brez publike, razmišljamo o tem, da bi tudi pri nas uvedli samo tak način izbora. Nekaj držav ga že ima."

Da dekleta ne nastopajo rada pred domačim občinstvom, se je pokazalo tudi na izboru za mis Koroške, kjer je bila med 13 dekleti samo ena predstavnica te pokrajine. Največ jih je bilo iz Velenja in Velenjčanka je tudi osvojila naslov najlepše Korošice. Mis Koroške je postala 19-letna dijakinja Sonja Dragičevič, visoka 171 cm, rjavih oči in svetlih dolgih las. Prva spremljevalka je bila Nataša Kirn, 23-letna poklicna vojakinja iz Radeč, sicer znana kot izbranka Sanjskega moškega iz TVšova Pop TV. Visoka je 168 cm, rjavih oči in črnih las, rada smuča in strelja. Druga spremljevalka je bila 21-letna Petra Šmigoc iz Dupleka, visoka 173 cm, rjavooka in temnolasa zdravstvena tehtnica.

Zdravko Geržina: "Tudi med Prekmurkami ni zanimanja za lepotna tekmovanja, če pa se katera že prijavi, to raje naredi kje drugje in ne doma. Kot da bi jih bilo strah domače publike. Med najpogumnejšimi dekleti so Štajerke, ki se z veseljem udeležijo tekmovanja kjerkoli v Sloveniji."

Tudi v Postojni, kjer so izbirali mis Notranjske, je tekmovalo 13 deklet (med njimi je bila tudi Manca Zver, hči ministra za šolstvo Milana Zvera). Gledalcem in strokovni žiriji so se predstavile v treh izhodih in tudi tu naslova najlepše ni osvojila domačinka. Za najlepšo so izbrali 21-letno študentko menedžmenta Sanjo Grohar iz Kranja, visoko 168 cm, rjavih oči in temno rjavih dolgih las. Poskusila se je tudi v petju in posnela nekaj pesmi. Prva spremljevalka je postala 19-letna zobotehnica Aneta Salihovič iz Ljubljane, 172 cm visoka, rjavih oči in dolgih črnih las, druga spremljevalka pa 17-letna dijakinja administrativne šole v Novi Gorici Tina Mozetič, visoka 175 cm, rjavih oči in srednje dolgih svetlih las.


Foto: Vili Klemnčič
Najlepše na tekmovanju za mis Notranjske: Sanja Grohar (zmagovalka), Aneta Salihovič (prva spremljevalka) in Tina Mozetič (druga spremljevalka)

"Po nekaj letih, ko smo polfinalno tekmovanje pripravljali v Termah Olimia, se bomo letos preselili v Terme Ptuj," pravi Zdravko Geržina. "V Podčetrtku, kjer so se s pripravo sicer zelo potrudili, gradijo namreč nov kongresni center. Zanimanje za pripravo te prireditve je po vsej Sloveniji zelo veliko, a smo se odločili za Ptuj, ker je bil tam vsako leto najbolje pripravljen regionalni izbor. S ptujskimi organizatorji vsako leto pripravimo tudi dobrodelno prireditev, ko naše lepotice ob božiču obiščejo otroški oddelek ptujske bolnišnice in obdarijo otroke, povabijo pa jih tudi na ptujski pustni karneval."

Na polfinalnem izboru bo strokovna žirija izbrala 12 najlepših, ki se bodo 17. septembra v Cankarjevem domu v Ljubljani potegovale za naslov mis Slovenije. Prireditev bo neposredno prenašala tudi Pop TV. Zmagovalka, ki bo na prestolu zamenjala Živo Vadnov, bo med drugim dobila osebni avto Pegeout 206, Slovenijo pa bo zastopala na svetovnem izboru, ki bo 10. decembra na Kitajskem.
Asja Matjaž

Preberi vse...

Izvor: Ve?er
Ve?er - dnevne novice




 Ribi Spol:Moški Konj NI na linijiOsebna Galerija od Admin.Pošlji zasebno sporočilo
 Fenia
Gost







1.0 flika/e

objavaObjavljeno: Pet 15 Jul, 2005 13:52     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

ja ta Nataša 'izbranka sanjskega moškega' pa tudi ne ve več kaj bi sama s sabo...
Po udeležbi na tekmovanju za miss športa je očitno poklicna vojakinja našla nov hobi nasmeh




   
Pokaži sporočila:      
Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem
NE moreš Odgovoriti na to Temo
NE moreš Urejati svojih Objav
NE moreš Izbrisati svojih Objav
NE moreš Glasovati na Objavah
Ne moreš prilepiti datoteke na tem forumu
Ne moreš Prenašati datotek na tem forumu


časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Board Security

98666 Attacks blocked

Powered by phpBB2 Plus based on phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme :: Modov in Zaslug :: HELP-OXPUS :: Namestitev phpbb HDdesign

[ Time: 0.5025s ][ Queries: 34 (0.2881s) ][ Debug on ]
Get Firefox!
Upgrade to Firefox 1.5!
Registracija | Pravilnik | Informacije | Seznam strani | Flash Igre | E-kartice | Blog | Album smeškov | Uprava | Čvek IRC

OPOMBA: Portal je namenjen testiranju GNU programske opreme in je popolnoma nekomercialen. Vsa reklamna sporoila so zgolj izmenjava povezav.