Koledar 
Domov Domov Forum Forum Prijava Prijava Išči Išči Registriraj se Registriraj se
 

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo

Objavi novo temoTa tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo
Avtor Objave
 Gost








0.0 kinta/e

objavaObjavljeno: čet 16 Feb, 2006 10:36     Naslov sporočila:  capesante Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Ne vem če sem sploh prav napisala in mislim, da se jim drugače reče jakobve školjke ali nekaj podobnega.

Zanima me, če ima kdo kak dober recept ali pa nasvet kako jih najbolje pripravit.

Najraje bi naredila enkrat gratinirane, pa bi mi prišel prav kak nasvet, kako jih očistit, koliko skuhat, kako pripravit, da jih potem lahko gratiniraš v pečici.




   
 sapramish
No.1 Uporabnica
No.1 Uporabnica


Starost: 43
Pridružen/-a: 21:01, 08-Jun-2004
objave: 2078
Teme: 90
Kraj: Ljubljana
45929.1 kinta/e
137.1 šold/e
791.2 flika/e

sweden.gif
objavaObjavljeno: čet 16 Feb, 2006 12:33     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

jakobove pokrovace se jim rece po slovensko... bom povprasala za recept enga odlicnega kuharja pomežik




God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries. širok smeh


 Oven Spol:ženska Petelin NI na linijiOsebna Galerija od sapramishPošlji zasebno sporočiloBlogMSN Messenger - naslov
 Gost








0.0 kinta/e

objavaObjavljeno: čet 16 Feb, 2006 21:16     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Hvala miška smeh




   
 sapramish
No.1 Uporabnica
No.1 Uporabnica


Starost: 43
Pridružen/-a: 21:01, 08-Jun-2004
objave: 2078
Teme: 90
Kraj: Ljubljana
45929.1 kinta/e
137.1 šold/e
791.2 flika/e

sweden.gif
objavaObjavljeno: čet 16 Feb, 2006 21:31     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

evo direktn citat Laughing
"Zmesas olje, drobtine, stisnjen cesen ,petersilj in malo soli v precej tekoco mesanico, jo nalijes v vsako prazno skoljcno lupino, das gor lezat meso skoljke, pokapljas s preostankom mesanice, naribas prek parmezan da je pokrita in jo fu¤¤¤¤ za 15-20 minut v 200 stopinj ogreto pecico.

Kupi seveda ze ociscene skoljke , lahk tud zmrznjene k drgac je prevec jebe ..."

kljub cudni obliki recepta, zagotavlam d je gospod izvrsten kuhar pomežik mi je tajsko skuhu d je blo bol k v restavraciji lacen:




God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries. širok smeh


 Oven Spol:ženska Petelin NI na linijiOsebna Galerija od sapramishPošlji zasebno sporočiloBlogMSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:      
Objavi novo temoTa tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem
NE moreš Odgovoriti na to Temo
NE moreš Urejati svojih Objav
NE moreš Izbrisati svojih Objav
NE moreš Glasovati na Objavah
Ne moreš prilepiti datoteke na tem forumu
Ne moreš Prenašati datotek na tem forumu


časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Board Security

104789 Attacks blocked

Powered by phpBB2 Plus based on phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme :: Modov in Zaslug :: HELP-OXPUS :: Namestitev phpbb HDdesign

[ Time: 3.1339s ][ Queries: 36 (2.0215s) ][ Debug on ]
Get Firefox!
Upgrade to Firefox 1.5!
Registracija | Pravilnik | Informacije | Seznam strani | Flash Igre | E-kartice | Blog | Album smeškov | Uprava | Čvek IRC

OPOMBA: Portal je namenjen testiranju GNU programske opreme in je popolnoma nekomercialen. Vsa reklamna sporoila so zgolj izmenjava povezav.