povej

Koledar 
Domov Domov Forum Forum Prijava Prijava Išči Išči Registriraj se Registriraj se
 

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo

Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo
Avtor Objave
 -Naya-
Doktor
Doktor


Starost: 49
Pridružen/-a: 9:59, 05-Dec-2003
objave: 2367
Teme: 369
Kraj: dolenjska
18823.6 kinta/e
116.2 šold/e
286.6 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Sre 11 Feb, 2004 15:53     Naslov sporočila:  Obnoreli ga bodo... Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Položaji ki ga bodo obnoreli:

po pasje malo drugače:
Moški imamo do seksa od zadaj še posebno nagnjenost, pravzaprav kar močno prevzetnost. Zato je pravilno, da začnemo z nabrito varianto "doggy" stila.
Postavite se na vse štiri na rob postelje, noge imejte skupaj, medtem pa se bo vaš partner razbohotil za vami, stoječ kar se da narazen, tako da vas bo lepo zaobjel "od zadaj".
Zabava in zadovoljstvo, ki jo nudi ta položaj je, da imate kolena kar se da skupaj, s čimer se resda izgubi nekaj manevrskega prostora tam zadaj (to se najbolj pozna pri vstopanju, a se z malo vaje kar hitro reši). Nedvomno pa vse nadoknadijo intenzivni občutki.

Odločno pri tem položaju je, da moški dobi nadzor tako nad ritmom kot nad potiskom, njegova moškost pa vas v celoti čuti, prav tako kot vi njega.
če temu dodate še stiskanje vaginalnih mišic, se to občutenje še dodatno poveča, moški pa dobi občutek, da ste njegovemukorenjaku dodali nekaj imaginarnih centimetrov.
Poleg tega omogoča kot vstopanja resnično intenzivno draženje G-točke.
Da seveda ne govorim o tem, da sta prosti obe roki, ki lahko svobodno tavata po vašem telesu - od prsi do klitorisa. Skratka zmagovalna kombinacija. Twisted Evil


jahaj, kavboj:
Moški naj se uleže na hrbet na kakršnokoli trdo, ravno podlago (postelja, tla...), vi ga zajahajte, vendar se obrnite stran od njega. Zelo pomembno je, da se usedete čim bolj pokonci, ker mu lahko s pretiranim nagibanjem proti nogam povzročite prav neprijetne bolečine (zelo previdno!!!).
Pomemben je tudi kot, ki ga imata, saj se razlikuje od para do para, zato malce "trenirajta", da najdeta pravi naklon, ki ustreza obema. Ko zadaneta ustrezni kot, lahko začnete počasi dvigati sobno in tudi vajino temperaturo.
Medtem ko akcija traja že nekaj časa, se začnite počasi spuščati nazaj proti njegovim prsim, dokler se s svojim hrbtom popolnoma ne uležete nanj, malo mu dovolite, da se poigra z vašim telesom, nato pa se zopet dvignite. Ta manever ponavljajte, dokler ga ne boste popolnom aobnorele s svojim draženjem.
Prednost tega položaja je, da tukaj ve nadzirate situacijo, od globine penetracije do naklona in ritma, in čeprav je položaj lahko malo brezoseben (ker ne nudi pogleda obraz - obraz), nudi ravno pravo mero dotikov, saj so njegove roke proste za raziskovanje vašega telesa, ter draženje vaših erogenih con. In ravno pri tem položaju lahko z rednim "treningom" dosežete prav zanimive rezultate.


zabava na stolu:
Povsem običajnemu položaju dodajte malo drugačnosti, in dobile boste pravo seksualno specialiteto.
Poiščite malo nižji stol ali udoben fotelj in nanj posadite svojega dragega. potem se usedite nanj tako, da še vedno trdno stojite na tleh in se lahko premočrtno premikate. Sedaj imate popoln manevrski prostor, saj se z lahkoto premikate gor in dol po njegovi moškosti.
Začnite tako, da le manjši delček njegovega korenjaka vstopi v vas, potem pa počasi napredujte centimeter za centimetrom - verjemite, že tukaj se mu bo povsem mešalo. In zaradi tega, ker ve popolnoma nadzorujete položaj, tako globino kot tudi ritem, lahko upočasnite ritem gibanja, ko se on približa velikemu poku. To vam zagotavlja dolgo uživaško vožnjo.

Resnična prednost tega položaja je, da nusi največjo mero intimnosti - poljubljanje, dotikanje, božanje in objemanje ter stimuliranje klitorisa. Seveda pa ne smemo pozabiti na najpomembnejše: da ste v popolnem sozvočju s svojim partnerjem in da lahko doživite tisti velikokrat izmikajoči se in neverjetno eksploziven trenutek, ki se mu reče skupni orgazem.


paša za oči
Poiščite si trdno, ravno površino, kakšna kuhinjska miza oz. pult je kot nalašč za kaj takega, in uprizorite počasen seksi striptiz. Nato erotično splezajte na mizo, tako da boste z zadnjico čisto na robu površine, in ga povabite k sebi. Spustite se nazaj na komolce ter dvignite svoje noge in mu jih naslonite na rame. S tem mu omogočite pravo pašo za oči.

Ta položaj mu namreč omogoča prečudovit pogled na vaš obraz, prsi, trebušček... Že samo pogled ga bo povsem vzburil, poleg tega pa bo imel popoln nadzor nad situacijo in ves čas bo lahko gledal, kako prodira v vas. Skratka, gre za pravo avdio-vizualno poslastico. Ve imate pregled nad celotnim dogajanjem, predvsem pa pogled na njegov blažen nasmešek, ko vas občuduje v akciji.


zapleti me:
Ta položaj bo nedvomno najbolj všeč tistim parom, ki so med seksom radi čim bližje eden drugemu.
S hrbtom se ulezite na posteljo, medtem ko se vam bo partner približal, dvignite noge in mu naslonite meča na njegova ramena, tako da ima on glavo med vašimi nogami. Položaj je podoben misionarskemu, razlika jele, da vaša stegna lepo počivajo na njegovih prsih, kar ustvarja prijeten občutek intime in varnosti, saj vas dobesedno objema s svojim telesom.

Poleg tega mu ta položaj omogoče globoko penetracijo in v kombinaciji s stiskanjem vaginalnih mišic omogoča intenzivno doživetje spolnega akta. Hkrati pa, ker sta si z obrazoma povsem skupaj, omogoča, da se zasujeta s poljubi. če vse skupaj zastavite malce bolj uživaško in se odločite za počasnejši ritem, lahko zadeva traja in traja...


zdrgni me do konca
Izberite ravno površino, ki se pod vami ne bo preveč premikala, npr.: posteljo z naslonom ali kaj podobnega. Ko najdete primerno namestitev, se ulezite na hrbet, z rokami pa se uprite ob naslonjalo ali zid, tako da ste z glavo le nekaj centimetrov oddaljene od površine. Vaš partner bo vstopil podobno kot v misionarskem položaju, medtem pa ve stisnite noge kar se da skupaj, da zagotovite čim intenzivnejše trenje.
V tem trenutku moram opozoriti, da lahko pretirano drgnjenje suhe kože povzroči neprijetne odrgnine, torej je pomembno, da ste resnično vzburjene oz. da ste primerno navlažene z lubrikantom.
Medtem ko imate noge skupaj, se njegov penis drgne ob vaša stegna ob vsakem potisku, vsakem gibu. In ker se pri tem držite za naslonjalo, to onemogoča vaše premikanje z njim in še dodatno povečuje trenje.

Nepremičnost v kombinaciji s stisnjenimi stegni omogoča globoko penetracijo, najbolj seksi misel, s katero se v danem položaju ubada moški, pa je iluzija odpora, ki še poveča vročico med seksom. Vas pa, poleg zanimivega čutenja njegovega "oneta" ob notranjosti stegen, tak položaj še dodatno vzburja, ker je hkrati vzburjan tudi klitoris.


Vir: Cosmopolitan; 6 položajev, ki ga bodo obnoreli; avtor: Gregor Zalaznik; februar 2004

Vse bi probala Twisted Evil skaèe




Èlovek je svoboden, ko se nièesar ne boji in si nièesar ne želi! angel


 Kozorog Spol:ženska Tiger SkritOsebna Galerija od -Naya-Pošlji zasebno sporočiloPošlji E-sporočilo
 Poklièunga
Odvisnik
Odvisnik


Starost: 43
Pridružen/-a: 12:47, 16-Feb-2004
objave: 4227
Teme: 77
Kraj: Valhalla
54743.9 kinta/e
104.0 šold/e
791.0 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Pon 16 Feb, 2004 13:06     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Ja,sm to prečekiru že v Cosmotu,ko ga sestra kupuje in morm rečt,da niso nobeni special položaji kle...sam pašejo pa itaq vsi a ne,tko da tud tile pašejo ooo)





 2 opozoril pred Izključitvijo! Oven Spol:Moški Petelin
NI na linijiOsebna Galerija od PoklièungaPošlji zasebno sporočiloPošlji E-sporočiloBlogObišči avtorjevo spletno stran
 -Naya-
Doktor
Doktor


Starost: 49
Pridružen/-a: 9:59, 05-Dec-2003
objave: 2367
Teme: 369
Kraj: dolenjska
18823.6 kinta/e
116.2 šold/e
286.6 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Pon 16 Feb, 2004 14:01     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Napiši kakšnega ki je res special za tebe pomežik
Ali pa tudi ki ni tako zelo poseben... kakšnega ki ni opisan zgoraj.

Torej v tej temi opisujemo položaje ki so nam hudi pomežik




Èlovek je svoboden, ko se nièesar ne boji in si nièesar ne želi! angel


 Kozorog Spol:ženska Tiger SkritOsebna Galerija od -Naya-Pošlji zasebno sporočiloPošlji E-sporočilo
 Poklièunga
Odvisnik
Odvisnik


Starost: 43
Pridružen/-a: 12:47, 16-Feb-2004
objave: 4227
Teme: 77
Kraj: Valhalla
54743.9 kinta/e
104.0 šold/e
791.0 flika/e

slovenia.gif
objavaObjavljeno: Pon 16 Feb, 2004 16:43     Naslov sporočila:  (brez zadeve) Odgovori s citatomBottom of PageNazaj na vrh

Ja no,men sede recimo (ne vem kako se mu reče),da se deklca uleže na trebuh in jo jaz v tem položaju od zadi prtiskam.
No,v tem položaju mam filing,da mi ga najbl stiska ooo)
IBR QL!





 2 opozoril pred Izključitvijo! Oven Spol:Moški Petelin
NI na linijiOsebna Galerija od PoklièungaPošlji zasebno sporočiloPošlji E-sporočiloBlogObišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:      
Objavi novo temoOdgovori na to temo Poglej prejšnjo temoPošlji Email Prijatelju/ici.Seznam Uporabnikov, ki so videli to TemoShrani to Temo kot datotekoPrintable versionPrijava za zasebna sporočilaPoglej naslednjo temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem
NE moreš Odgovoriti na to Temo
NE moreš Urejati svojih Objav
NE moreš Izbrisati svojih Objav
NE moreš Glasovati na Objavah
Ne moreš prilepiti datoteke na tem forumu
Ne moreš Prenašati datotek na tem forumu


časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Board Security

98666 Attacks blocked

Powered by phpBB2 Plus based on phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme :: Modov in Zaslug :: HELP-OXPUS :: Namestitev phpbb HDdesign

[ Time: 0.2896s ][ Queries: 36 (0.0815s) ][ Debug on ]
Get Firefox!
Upgrade to Firefox 1.5!
Registracija | Pravilnik | Informacije | Seznam strani | Flash Igre | E-kartice | Blog | Album smeškov | Uprava | Čvek IRC

OPOMBA: Portal je namenjen testiranju GNU programske opreme in je popolnoma nekomercialen. Vsa reklamna sporoila so zgolj izmenjava povezav.