Avtor |
Objave |
Bassman
Administrator
Starost: 117
Pridružen/-a: 9:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
Kraj: Ljubljana
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e
|
|
Najprej se prepraži 1/2 čebule in 3 stroke česna na olivnem olju, da rata rumena, potem se doda mleto meso ene 250g inpražim, da postane rjavo.
nato vržem gor mal začimb, malo žličko vegete, malo rožmarina, malo timjana, malo popram.
Nato dam v šalico žlico moke, 1/2 žlice rdeče paprike, paradižnikovo mezgo 1 žlico in razredčim z vodo in solim, zmešam da se naredi taka redka omaka, potem s tem zalijem popraženo meso in kuham še ene 10 minut, da počasi vre.
Tačas se skuhajo špageti.
če se hoče mal začinit, da je zadeva pekoča se doda 1/2 pekočega feferona!
|
|
|
|
www.vakciji.si ------------------ www.povej.com
|
|
|
|
sonènica
Neznanka
Starost: 47
Pridružen/-a: 19:02, 27-Okt-2006
objave: 22
Teme: 0
Kraj: Mislinja
1834.9 kinta/e
0.0 šold/e
0.0 flika/e
|
|
Ja zdej pa še en mal bolj drugačen recept:
Opražiš čebulo, da zlato porjavi, dodaš na kocke narezan pršut in mal česna.Čisto na koncu še gobice (zmrznjene + suhe - za okus). Začiniš z vegeto, majaronom, peteršiljem v prahu malček bazilike. Dodaš malo vode in kisle smetane čisto na koncu da se zgosti. Vmes skuhaš peresnike, jih zliješ v steklen pekač , po vrhu pa preliješ omako in naribaš veliko veliko sira. To še spečeš 15 - 20 minut v pečici in njami zelo dobro kosilo je tu. Zraven se zelo poda paradižnikova solata z mocarelo (z balzamičnim kisom) No, pa dober tek!
|
|
|
|
|
|
|
|
Bassman
Administrator
Starost: 117
Pridružen/-a: 9:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
Kraj: Ljubljana
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e
|
|
sončnica @ Pon 20 Nov, 2006 14:59 Napisal/a: | Ja zdej pa še en mal bolj drugačen recept:
Opražiš čebulo, da zlato porjavi, dodaš na kocke narezan pršut in mal česna.čisto na koncu še gobice (zmrznjene + suhe - za okus). Začiniš z vegeto, majaronom, peteršiljem v prahu malček bazilike. Dodaš malo vode in kisle smetane čisto na koncu da se zgosti. Vmes skuhaš peresnike, jih zliješ v steklen pekač , po vrhu pa preliješ omako in naribaš veliko veliko sira. To še spečeš 15 - 20 minut v pečici in njami zelo dobro kosilo je tu. Zraven se zelo poda paradižnikova solata z mocarelo (z balzamičnim kisom) No, pa dober tek! |
tole bom pa probal, ker zgleda zlo zanimivo.
|
|
|
|
www.vakciji.si ------------------ www.povej.com
|
|
|
|
Shajtana
Odvisnica
Starost: 42
Pridružen/-a: 14:17, 08-Dec-2003
objave: 4204
Teme: 66
Kraj: Lj
68412.4 kinta/e
258.2 šold/e
1466.6 flika/e
|
|
Hm pr men pa zgleda tko...narezes piscancji file na kocke in ga poprazis na cebuli, potem dodas paradiznikovo omako (odvisn kok hoces met gosto al pa redko omako) lohk tud pelate, koske paradiznikov itd., posolis, dodas rdeco papriko (jaz dam vecinoma pekoco), lahko tud svezo..popopras in se malo posolis, dodas zacimbe po zelji in tadam. Pekoca al pa nepekeoca omaka je tle..lohk vanjo zamesas kislo smetano al pa namest paprike das korencek al pa ce hocs kao mediteransko dodas olive. Men je ta prva varjanta najboljsa..pa se macka dobr preganja
|
|
|
|
People plan...God laughs...
|
|
|
|
jony33
Starost: 36
Pridružen/-a: 6:38, 11-Okt-2014
objave: 1
Teme: 0
30.3 kinta/e
0.0 šold/e
0.0 flika/e
|
|
then give the coffee mug tablespoon flour, 1/2 tbsp red peppers, tomato paste and 1 tablespoon of classes with water and Solim, mix that makes such a rare sauce, then by Ali Brown the meat and cook another 10 minutes to slowly boiling .
Tačas the cooked spaghetti.
|
|
|
|
Mohsin
|
|
|
|
|
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem NE moreš Odgovoriti na to Temo NE moreš Urejati svojih Objav NE moreš Izbrisati svojih Objav NE moreš Glasovati na Objavah Ne moreš prilepiti datoteke na tem forumu Ne moreš Prenašati datotek na tem forumu
|
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
104789 Attacks blocked
|
|
[ Time: 4.7833s ][ Queries: 35 (3.4464s) ][ Debug on ] |
|