| 
 
|  
	 
		| 
 
| Avtor | Objave |  
|  lisa Gost
 
  
 
 
 
 
 
 0.0 kinta/e
 
 
   |  
 
 
| 
| 
 |  
| Nekaj me zanima, ko pečete jajca, ali jih strete že v hladno olje ali jih potem strete noter k je olje že vroče? |  
|  |  |  |  
| 
 
 
 
 |  |  
|  |  |  
|  Bassman Administrator
 
  
  
 Starost: 118
 Pridružen/-a: 9:52,  20-Nov-2003
 objave: 10490
 Teme: 2469
 Kraj: Ljubljana
 134069.9 kinta/e
 1015531.8 šold/e
 10048.2 flika/e
 
 
  
   |  
 
 
| 
| 
 |  
| Mislim da tuki ni nobene razlike, jst pač koker je. Sem pa včasih delal miljon nekih jedi z jajci.
 Se pravi mešana z pašteto ali z čebulo on ocvirki ali s sirom, ali s posebno salamo, itd.
 |  
|  |  |  |  
| 
 
 
 
   www.vakciji.si ------------------ www.povej.com
 
 
 |  |  
|      |       |  
|  chukerchek Redna Uporabnica
 
  
  
 Starost: 41
 Pridružen/-a: 10:36,  14-Jun-2006
 objave: 706
 Teme: 17
 Kraj: beyond borders
 17378.7 kinta/e
 36.2 šold/e
 446.5 flika/e
 
 
  
   |  
 
 
| 
| 
 |  
| Kukr je, ponavad že kr v hladno olje zato ker pol pokrijem s pokrovko in se mi ne da stat zraven tistih par minut da se olje segreje. |  
|  |  |  |  
| 
 
 
 
 |  |  
|      |      |  
|  sapramish No.1 Uporabnica
 
  
  
 Starost: 44
 Pridružen/-a: 21:01,  08-Jun-2004
 objave: 2078
 Teme: 90
 Kraj: Ljubljana
 45929.1 kinta/e
 137.1 šold/e
 791.2 flika/e
 
 
  
   |  
 
 
| 
| 
 |  
| vedno v vroce olje, pol morjo bit pa se mal smrkava in ne cis zapecena   |  
|  |  |  |  
| 
 
 
 God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.
   
 
 |  |  
|      |      |  
|  Bassman Administrator
 
  
  
 Starost: 118
 Pridružen/-a: 9:52,  20-Nov-2003
 objave: 10490
 Teme: 2469
 Kraj: Ljubljana
 134069.9 kinta/e
 1015531.8 šold/e
 10048.2 flika/e
 
 
  
   |  |  
|      |       |  
|  chukerchek Redna Uporabnica
 
  
  
 Starost: 41
 Pridružen/-a: 10:36,  14-Jun-2006
 objave: 706
 Teme: 17
 Kraj: beyond borders
 17378.7 kinta/e
 36.2 šold/e
 446.5 flika/e
 
 
  
   |  
 
 
| 
| 
 |  
|  	  | sapramish @ Thu 11 Jan, 2007 11:06 Napisal/a: |  	  | vedno v vroce olje, pol morjo bit pa se mal smrkava in ne cis zapecena   | 
 
 Jst pa prov ne morm jest če je smrkelj gor. Fuj. Zato tut ne pustim da bi mi kdorkoli pekel jajca k jih sama znam točno po svojem okusu. More rumenjak dobit belo plast povrh pa okrog njega se ne sme nič tresit..
 
 Najboljš mi je ko popražiš zelenjavo (por npr. lahk pa tut kako mešano) potem daš to ven in obložiš tla ponve z sirom, ubiješ čez jajce, nanj daš zelenjavo in pokriješ s pokrovko. Proti koncu pa vržeš čez še kak kos pršuta (ampak res na koncu ker če ne rata čist trd in neužiten) and voila... odličen in zdrav zajtrk.
 |  
|  |  |  |  
| 
 
 
 
 |  |  
|      |      |  
|  |  
| 
 
 
 
 
 
 
 
 | Poglej naslednjo temo
 Poglej prejšnjo temo
 NE moreš Objaviti novih Tem
 NE moreš Odgovoriti na to Temo
 NE moreš Urejati svojih Objav
 NE moreš Izbrisati svojih Objav
 NE moreš Glasovati na Objavah
 Ne moreš prilepiti datoteke na tem forumu
 Ne moreš Prenašati datotek na tem forumu
 
 |   
 
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
  153817  Attacks blocked
 |  
 |  
 
	| [ Time: 1.6142s ][ Queries: 33 (1.3194s) ][ Debug on ] |  |