Avtor |
Objave |
Zlobko
Redni uporabnik
Starost: 52
Pridružen/-a: 9:07, 07-Feb-2005
objave: 777
Teme: 25
Kraj: Ljubljana
24294.2 kinta/e
113.1 šold/e
324.3 flika/e
|
|
Mojsa @ Wed 20 Jun, 2007 16:59 Napisal/a: | No, danes sem mal depresivne volje, pa zato depresivna tema. Pustila sem fanta pred kratkim zaradi fanta ki me noče. Dajte mi mal pomagat pa mi povejte zakaj točno že je fajn da si samski? In kolko vas je med vami takih? čeprav po svoje se veselim, da bom v poletje šla v tem statusu, kdo ve kaj vse prinese, ampak vseen je težko če ljubezen tvojega lajfa pa skače na drugi obali kdo ve z kom.
|
čaki čaki,...kako že pravijo....AHA,
" daleč od oči, daleč od srca"
|
|
|
|
|
|
|
|
Mojsa
Redna Uporabnica
Starost: 44
Pridružen/-a: 13:12, 02-Nov-2005
objave: 767
Teme: 41
23236.2 kinta/e
6.5 šold/e
136.8 flika/e
|
|
ja če je to možno potem je super. Samo če bi jaz hotela daleč od oči bi morala pustiti službo, salso in vse kar me veže na ples. Že tako sem to enkrat nardila za 3 mesece, pa je brezveze. No, saj zdaj bo poletje bom prešaltala iz salse na swing pa bo mal bolje
|
|
|
|
Èe me rabite sem zraven!
|
|
|
|
EnigmA
Moderatorka
Starost: 42
Pridružen/-a: 13:50, 20-Nov-2003
objave: 1928
Teme: 199
Kraj: Povsod in nikjer
19560.3 kinta/e
133.4 šold/e
774.8 flika/e
|
|
Ej stara, jest sem že...3 leta? samska? Pa mi nč ne fali. No, ko pa mi pa grem koga iritirat pa da se mal ukvarja z mano.
Ma fajn je oboje, al maš koga al pa ne. Sej so ti povedal - vse ma svoje prednosti in slabosti. Fino se je s kom pocartat, pa fajn je, ko ne rabš nikogar poklicat, videt ali z njim govorit, če ti ni, če ti ne paše itd...Ok, že bluzm!
Nesrečna zaljubljenost. A je teb fajn to drgač pa to? Znebi se je, pošlji jo nekam, nočeš bit nesrečno zaljubljena. Sej veš...če ne pač ne, the show must go on! Pa poglej tkole. če ti on ni namenjen, pol ti je namenjeno nekaj večjega. Višjega in BOLJŠEGA! Probi tkole gledat na zadevo, pejt ven s kolegicami, pozab na tipa in se mej fajn! In čas bo tekel, vmes bodi kreativna, ustvarjaj, ne pozabi pa uživat!!!! To je najpomembnejše - UŽIVAJ!
Jest sem se triperja znebila tkole, ma ti boš tud. U can do it!
Brezveze je zgubljat energijo, cajt in voljo za nekoga...takega...sam sama morš do tega prit. In čas bo tekel....sam naj ne bo vstran vržen.
Uj, že pamet solim!
E!
|
|
|
|
Je suis la, et ailleurs!
|
|
|
|
Terminatorka
Profesionalka
Starost: 118
Pridružen/-a: 1:05, 14-Feb-2007
objave: 1287
Teme: 40
70101.8 kinta/e
1177.6 šold/e
1576.3 flika/e
|
|
Mojsa @ čet 21 Jun, 2007 10:27 Napisal/a: | ja če je to možno potem je super. Samo če bi jaz hotela daleč od oči bi morala pustiti službo, salso in vse kar me veže na ples. Že tako sem to enkrat nardila za 3 mesece, pa je brezveze. No, saj zdaj bo poletje bom prešaltala iz salse na swing pa bo mal bolje |
Ej, a ni swinganje bolj za pare? Pravi swingerji menda samskih ne marajo.
Ok, šalo na stran.
Tole sem pomislila ob branju tvojega posta o knjigah: kam za vraga se tebi bejba tako mudi? Al morda bežiš pred čim? Daj se malo umiri, nisi več najstnica, ne moreš kar divjat skozi življenje. Ker že tako bo kot bi trenil minilo.Za trenutek postoj pa se mal posveti sama sebi in ne tako, da se ti bo skoz nekaj dogajalo.
Mogoče bo mal butasta primerjava, ampak tudi v ljubezni je vačsih tako kot pri kaki dobri knjigi, ki je na trenutke lahko zelo dolgočasna, a se moraš prebit tudi skozi ta del. Bistvo ni vedno v stvareh, ki nas pritegnejo na prvo žogo, razdražijo naša čutila, ampak pogosto tudi v razumskem razmisleku in seveda VZTRAJANJU. Seveda pa se moraš tudi pri ljubezni tako kot pri knjigi odločit za ta pravo oz. ta pravega, da se ti ta vztrajnost splača. In pri tem se zelo strinjam z Enigmo, ki je zapisala "Brezveze je zgubljat energijo, cajt in voljo za nekoga...takega...".
Verjemi, vsi smo že kdaj šli skozi to in ko smo se znebili tega bremena smo bili pol tone lažji.
|
|
|
|
I'll be back!
|
|
|
|
Mojsa
Redna Uporabnica
23236.2 kinta/e
6.5 šold/e
136.8 flika/e
|
|
Ja, popolnoma razumem kar govoriš in mogoče bi se res morala mal ustavit. Samo jaz nisem tak tip človeka. če se ustavim padem v depresijo. Na primer moja cimra. Ona pride iz šihta domov in je lahko tako vsak dan dokler ne gre spat v sobi za računalnikom al karkoli pač dela in ji nič ne manjka. da bi jaz tako živela se mi zmeša. Itak sedaj delam dva šihta skor vsak dan, vmes grem še na fitnes zvečer pa plesat. če slučajno mam kak popoldne fraj ko pridem domov čez pol ure se že na smrt dolgočasim in študiram kam bi se dala. Pa ni zdaj to, da sem mal čudna al da se mi mudi, samo pač ne zdržim kr tko na miru. Edin če grem spat zdaj je moj lajf zmeda, ampak do jeseni se bo uredilo in takrat bo mogče bolje ker bom mela eno normalno službo, svojo sobo itd, posvetila se bom diplomi in mal bo bolj na izi. Ampak drugače jaz pač ne znam žal.
In ja to bom prebolela, nekak že, pa full mi pogama da mi takole pišete. čeprav vse to vem, samo je fajn če te vsake toliko nekdo opomni. hvala za vse, pravi cukri ste!
|
|
|
|
Èe me rabite sem zraven!
|
|
|
|
Poklièunga
Odvisnik
Starost: 43
Pridružen/-a: 11:47, 16-Feb-2004
objave: 4227
Teme: 77
Kraj: Valhalla
54743.9 kinta/e
104.0 šold/e
791.0 flika/e
|
|
lucka @ Wed Jun 20, 2007 6:31 pm Napisal/a: |
Drugega pa nobenega ni, da bi se ga splačalo ponudit s tegale foruma |
Ja itaq a ne...jz pa čist neuporabn in zatežen možicelj tuki skačem okol...grrrrrrrr...
Mojsa...čaz zaceli vse rane pravjo. Tudi to bo,samo mal več cajta bo trajal očitno,ampak sj bo,boš vidla.
|
|
|
|
Who? ... Me? ... OK!
|
|
|
|
Mojsa
Redna Uporabnica
23236.2 kinta/e
6.5 šold/e
136.8 flika/e
|
|
Saj sem se spomnila nate Pokličunga ko je Lučka rekl, sam če ti mene ne maraš, saj to sva že obdelala. razen če si se premislil, pridem danes naokol Bi mi lahko mal rane zlizal hihi
|
|
|
|
Èe me rabite sem zraven!
|
|
|
|
Poklièunga
Odvisnik
Starost: 43
Pridružen/-a: 11:47, 16-Feb-2004
objave: 4227
Teme: 77
Kraj: Valhalla
54743.9 kinta/e
104.0 šold/e
791.0 flika/e
|
|
bom lizu bom,sam pač ne tebi...sorry
|
|
|
|
Who? ... Me? ... OK!
|
|
|
|
chukerchek
Redna Uporabnica
Starost: 40
Pridružen/-a: 10:36, 14-Jun-2006
objave: 706
Teme: 17
Kraj: beyond borders
17378.7 kinta/e
36.2 šold/e
446.5 flika/e
|
|
Lahk si free in delaš točno tist kar teb paše in se ne rabiš na nikogar ozirat, prilagajat. Nihče ti ne diha za ovratnik in če bi se s kom podrla ni nobene panike da se bo kdo zato slabo počutil. Lahk se posvetiš sami sebi in svojim željma, občutkom v popolnosti.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zlobko
Redni uporabnik
Starost: 52
Pridružen/-a: 9:07, 07-Feb-2005
objave: 777
Teme: 25
24294.2 kinta/e
113.1 šold/e
324.3 flika/e
|
|
Pokličunga @ Thu 21 Jun, 2007 17:30 Napisal/a: | bom lizu bom,sam pač ne tebi...sorry |
He he he....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pojdi na stran Prejšnja 1, 2
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem NE moreš Odgovoriti na to Temo NE moreš Urejati svojih Objav NE moreš Izbrisati svojih Objav NE moreš Glasovati na Objavah Lahko prilepiš datoteke na tem forumu Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu
|
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
104789 Attacks blocked
|
|
[ Time: 3.4724s ][ Queries: 36 (2.2889s) ][ Debug on ] |
|