Avtor |
Objave |
Admin.
Administrator
Starost: 94
Pridružen/-a: 21:33, 29-Okt-2004
objave: 3924
Teme: 1316
3126.1 kinta/e
100.0 šold/e
-5400.0 flika/e
|
|
Telečji golaž s paradižnikom
Sestavine: 75 dag teletine (vratovina ali pleče), 4 žlice olja, 15 dag čebule, 1 žlička sladke paprike, 2 žlici vina, 1 paprika, 2 paradižnika, 1 dl kisle smetane, 1 žlička moke, voda. V kozici segrejemo olje, dodamo sesekljano čebulo, sol in 1 dl vode ter toliko časa pražimo, da se tekočina pokuha in začne čebula rumeneti. Dodamo na koščke narezano meso, ga prepražimo, potresemo z mleto papriko ter prilijemo vino in zajemalko vroče vode. Pokrijemo in večkrat premešamo. čez pol ure dodamo narezano papriko, olupljen in narezan paradižnik ter smetanov podmet, ki smo ga pripravili iz kisle smetane, moke in 1 dl vroče vode. Golaž še toliko časa dušimo, da meso postane mehko.
Publish Date: Mon, 19 Nov 2007 06:01:05 +0100
Read more...
Source: RTV - Vse novice
Description: novice...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem NE moreš Odgovoriti na to Temo NE moreš Urejati svojih Objav NE moreš Izbrisati svojih Objav NE moreš Glasovati na Objavah Ne moreš prilepiti datoteke na tem forumu Ne moreš Prenašati datotek na tem forumu
|
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
104789 Attacks blocked
|
|
[ Time: 0.7050s ][ Queries: 36 (0.4928s) ][ Debug on ] |
|