Avtor |
Objave |
Gost
0.0 kinta/e
|
|
Pokličunga, to da si ji zaupal in te je prevarala, ne pomeni,da te je prevarala zaradi tega ker si ji zaupal, temveč ti je samo pokazala, kako neplemenita oseba je in kok ni vredna tvojega zaupanja in konec koncev tebe...in če te je prevarala je že bil en razlog, pa ne da nebi bil ti dovolj dobre zanjo, lahko da si bil predober zanjo, ona pa na svojo žalost tega ni znala cent...
Razlag je lahko miljon za stvari ki se nam zgodijo v življenju, kar se tiče ljubosumja, je pa normalno, da ti ni vseen kaj se obeša po tvolem ljubljenem izbrancu, a ljubosumje je treba izražat tako, da se partner ne počuti omejenega na kakeršen koli način...
|
|
|
|
|
|
|
|
Poklièunga
Odvisnik
Starost: 43
Pridružen/-a: 11:47, 16-Feb-2004
objave: 4227
Teme: 77
Kraj: Valhalla
54743.9 kinta/e
104.0 šold/e
791.0 flika/e
|
|
No tko jagoda... končno en tak post,s kerim se lahko totalno strinjam.
|
|
|
|
Who? ... Me? ... OK!
|
|
|
|
Bassman
Administrator
Starost: 117
Pridružen/-a: 9:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
Kraj: Ljubljana
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e
|
|
|
|
Mojsa
Redna Uporabnica
Starost: 44
Pridružen/-a: 13:12, 02-Nov-2005
objave: 767
Teme: 41
Kraj: Ljubljana
23236.2 kinta/e
6.5 šold/e
136.8 flika/e
|
|
No jaz prvič v življenju da imam fanta pri katerem nisem za vsako pi¤¤¤¤¤ ljubosumna in mu res zaupam. Seveda ne 100% ker to ne moreš nikomur, ampak 99% kar mislim da lep dosežek. Tud on meni zaupa ne glede na vse moje prešnje kozlarije pred njim in da hodim recimo vsak teden v savno z osmimi tipi iz judo kluba in da je med nama 150 km razlike in da bivšega srečujem skoraj vsakodnevno. Prvič v življenju da se počutim varno in to mi je res všeč. Seveda ne gre brez malce heca, ko jaz njega hecam kaj se toliko dobiva z mojo kolegico al pa on mene heca da sem ljubosumna, ampak na koncu koncev oba veva da sva "pridna". Res fajn občutek po dolgem času. Kar pa seveda ne pomeni, da moji radarji niso vklopljeni če bi se kaj dogajalo prepovedanega, samo lepo jih je dat vseeno malo počivat, da ti tud srce malo počiva in možgani, ne da cele dneve doživljaš manično depresivna stanja. To je za mene zdrava meja ljubosumnosti oz neljubosumnosti.
|
|
|
|
Èe me rabite sem zraven!
|
|
|
|
|
Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem NE moreš Odgovoriti na to Temo NE moreš Urejati svojih Objav NE moreš Izbrisati svojih Objav NE moreš Glasovati na Objavah Lahko prilepiš datoteke na tem forumu Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu
|
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
104759 Attacks blocked
|
|
[ Time: 0.6158s ][ Queries: 36 (0.3332s) ][ Debug on ] |
|