Avtor |
Objave |
alina
Uporabnica
Starost: 47
Pridružen/-a: 14:30, 05-Feb-2004
objave: 98
Teme: 2
Kraj: domžale
392.4 kinta/e
2.0 šold/e
1.0 flika/e
|
Objavljeno: Sre 03 Mar, 2004 12:25 Naslov sporočila:
(brez zadeve)
|
|
|
Ja no tko je,da si res ne predstavljam,da bi svojega tipa cel life predstavljala kot; "to je pa moj partner"
Je pa tudi res,da na poroko ne dam nič. V bistvu mi je to vse skupi mal mem in ne živim cel life s pričakovanjem kdaj bo......
Kul so mi pa tiste ta odfukane poroke,npr. Las Vegas pa to. To bi se pa pomoje takoj,že po 1mesecu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Poklièunga
Odvisnik
Starost: 43
Pridružen/-a: 11:47, 16-Feb-2004
objave: 4227
Teme: 77
Kraj: Valhalla
54743.9 kinta/e
104.0 šold/e
791.0 flika/e
|
Objavljeno: Sre 03 Mar, 2004 12:45 Naslov sporočila:
(brez zadeve)
|
|
|
alina - sej če sta itaq spk pa tko,pol komot rečeš,da je tvoj mož.Ne bo noben čudn gledu al kokr kol.To je še najmanjši problem!
Jzrecimo SPLOH ne razmišljam o poroki,sam vseen se imam pa namen nekoč poročit.Prav tako o otrocih ne razmišlam,pa vseen mam namen imet naraščaj.
Ko bo bo.
|
|
|
|
|
|
|
|
alina
Uporabnica
Pridružen/-a: 14:30, 05-Feb-2004
objave: 98
Teme: 2
Kraj: domžale
392.4 kinta/e
2.0 šold/e
1.0 flika/e
|
Objavljeno: Sre 03 Mar, 2004 13:10 Naslov sporočila:
(brez zadeve)
|
|
|
Ja to pa itak,ko bo bo. Jaz tut o tem ne premišljujem nonstop,ampak večino mojih fredic je že poročenih in sem bla na porokah,zato približno vem kaj si želim in česa ne.
|
|
|
|
|
|
|
|
Bassman
Administrator
Starost: 117
Pridružen/-a: 9:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
Kraj: Ljubljana
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e
|
|
|
|
cherry
Vztrajna
Pridružen/-a: 17:07, 27-Feb-2004
objave: 286
Teme: 5
Kraj: Berlin
2843.8 kinta/e
4.0 šold/e
2.0 flika/e
|
Objavljeno: čet 04 Mar, 2004 15:09 Naslov sporočila:
Re: KDAJ JE PRAVI čAS ?
|
|
|
jao, jao pa take stvari se ne more posplosevat...
poglej, starsa moje krstne puncke (k sm ji bla botra) sta se po ufa zdaj ne vem, 3 ali 6 mesecih ozenila (mislim, ker sta se res bala ljubezni na daljavo) in sta se srecna, imata dva otroka in sta skozi mnogo problemov morala it... in se danes jima ni lahko pa se borita za drug drugega in druzino in ljubezen... mislim, da sta 7 let ze ozenjena.
potem sem ravno na poletnem dopustu spoznala americana, ki je pripovedoval ves ponosno: spoznala sva se z zeno, se isti dan sem ji rekel, da jo bom ozenil, po dveh tednih sva se zarocila in po treh ozenila. imava 2 otroka in sva srecna ze 15 let... jehahata...
so pa drugi primeri: moja dva zelo, zelo dobra prijatelja hodita ze... cak mal moram zracunat... saj ne vem, morda 10 let... nikoli ni bilo govora o poroki in ona pri 30ih se pravi "eh, ne bi zdaj ze mela svoje otroke" (ceprav ljubi te palcke, saj je medicinska sestra za otroke in uziva v tem poklicu)... pa sta se novebra zarocila... jo je zaprosil za roko in bomo avgusta za zingaliiiiiii... pa mi se danes res delujeta kot sveze zaljubljena, zame absolutno dreamteam, ce mene vprasas... zame pravi vzgled!
pa seena dva... hodita tudi ze mislim da 7 let... eto gresta pred oltar v septembru...
in se in se taksnih in drugacnih primerov bi ti lahko napisala... ce lahko zaupas svojemu obcutku za pravi cas, mi sledi... ce pa ne, pa... hm... ne vem...
vprasanje tudi, kaj tebi poroka pomeni in kaj tvojemu partnerju... ker za nekatere je to razlog, da se bosta res bolje za drug drugega potrudila, drugi pa mislijo da se po poroki sploh ni vec treba tako truditi, ker se zanijo samo ker je bolj kamot..
dej, da ne bom celo knjigo napisala... mislim, da si dojela kar hocem v glavnem povedat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pojdi na stran Prejšnja 1, 2
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem NE moreš Odgovoriti na to Temo NE moreš Urejati svojih Objav NE moreš Izbrisati svojih Objav NE moreš Glasovati na Objavah Lahko prilepiš datoteke na tem forumu Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu
|
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
107495 Attacks blocked
|
|
[ Time: 0.2876s ][ Queries: 40 (0.0739s) ][ Debug on ] |
|