Avtor |
Objave |
Gost
0.0 kinta/e
|
|
Mislim, da se lahko zaljubiš tudi, ko nisi več najstnik, pa ti lohk še bl glavo odpihne.
Kar se pa tiče pretvarjanja, je pa tko. Tud to je del iskrenosti in naupanja, ki sta faktorja, brez katerih veza ne more funkcjonirat.
|
|
|
|
|
|
|
|
Titanium
Pridružen/-a: 10:15, 25-Mar-2004
objave: 22
Teme: 2
50.0 kinta/e
2.0 šold/e
1.0 flika/e
|
|
Pa kaj je sploh ljubezen? Morda tisti trenutek ko nekoga pogresas? Ko si objet z njim in ko slisis njegovo bitje srca?....ko neprestano mislis na njega?
Jst sem mnenja da ljubezen ni nic drugega kot skupek vseh stvari, ki zdruzijo dve osebi skupaj. Ni pomembno katerega spola ali barve koze sta, pomembno je le to da ustvarjata skupaj nekaj lepega...In ta lepa stvar ne pride tako hitro in zlahka. Kmalu pridejo prve ovire, nesoglasja, ljubusumje in konec koncev tudi solze..Vendar bolje je te probleme premagati na zacetku in postati mocan kot pa se pretvarjati in metati samemu sebi pesek v oci da je vse v redu..Prej kot slej te to dohiti in potem ni vec poti nazaj..Ostanejo le solze in mraz ki polzi po tvoji kozi. Ljubezen se ne meri v nobeni enoti niti v letih. Spomnim se moje prve ljubezni pa sem bil star sele 6 let Seveda je vsak zacetek najlepsi ko zacenjas prve korake s partnerjem in takrat mislis da si v nebesih..kmalu potem pa nastane nekaj vec..nekaj kar zacne cutiti tvoje srce..zacutis da imas nekoga rad in njegov objem ti pomeni vse na tem svetu.
Potem je to ljubezen? Jst mislim da je. Ljubezen je lepa stvar, vendar le ce je obojestranska in iskrena. V vsakem nasprotnem primeru pa lahko boli in zato nastanejo potem vse te solzice in zlomljeno srce.. Zato premislite preden se zaljubljate...ali pac ne?
Lp Titanium
|
|
|
|
|
|
|
|
EnigmA
Moderatorka
Starost: 42
Pridružen/-a: 13:50, 20-Nov-2003
objave: 1928
Teme: 199
Kraj: Povsod in nikjer
19560.3 kinta/e
133.4 šold/e
774.8 flika/e
|
|
Uf Titanium, tole pa je zadel tud moje srce....
|
|
|
|
Je suis la, et ailleurs!
|
|
|
|
joanjett
Neznanka
Starost: 51
Pridružen/-a: 22:28, 09-Mar-2004
objave: 6
Teme: 0
0.0 kinta/e
2.0 šold/e
1.0 flika/e
|
|
Že res, da zaljubljenost preraste vljubezen, vendar moramo ljubezen
zalivati, kot rožice ,če ne želimo, da oveni.
Zaljubljenost in vse kar spada zraven pa doživim vsako pomlad
in to že deset let,z eno osebo.Kljub vsemu, kar sva skupaj doživela,(bili so vzponi in padci)znava pričarati še vedno tako vzdušje, kot na začetku.
Z leti ne izgubimo zaljubljenosti,preraste le v nekaj še lepšega.
|
|
|
|
I LOVE ROCK N'ROLL
|
|
|
|
nobody
Pridružen/-a: 17:25, 11-Mar-2004
objave: 112
Teme: 3
112.0 kinta/e
2.0 šold/e
1.0 flika/e
|
|
Ja mogoče to res ni zaljublenost, vsaj ne tista vihrava in neracionalna, sicer nepopisno lepa. Z zrelostjo se to nekako oblikuje v meni pomembne tri stvari za partnerstvo, ki jih tudi iščem: Prijateljstvo, Zaupanje, Spoštovanje. Vse to sem napisal z Veliko začetnico- z razlogom.
In temu bi jaz rekel ne zaljubljenost ,ampak prava Ljubezen.
|
|
|
|
|
|
|
|
Poklièunga
Odvisnik
Starost: 43
Pridružen/-a: 11:47, 16-Feb-2004
objave: 4227
Teme: 77
Kraj: Valhalla
54743.9 kinta/e
104.0 šold/e
791.0 flika/e
|
|
Jz pa nebi to tako ocenil...
To,kar si ti napisal z veliko začetnico jaz recimo dobivam od moje mati! Nekak mislm,da ne govorimo glih o taki ljubezni,ampak o ljubezni,do partnerja...
Definitivno more bit zravn še Privlačnost.
Seveda pa brez ene od teh komponent neka zveza ne more funkcionirat tako kot naj bi funkcionirale zveze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pojdi na stran Prejšnja 1, 2
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem NE moreš Odgovoriti na to Temo NE moreš Urejati svojih Objav NE moreš Izbrisati svojih Objav NE moreš Glasovati na Objavah Lahko prilepiš datoteke na tem forumu Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu
|
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
104789 Attacks blocked
|
|
[ Time: 3.1688s ][ Queries: 36 (2.0621s) ][ Debug on ] |
|