Avtor |
Objave |
pikica
Neznanka
Starost: 45
Pridružen/-a: 19:05, 09-Avg-2004
objave: 49
Teme: 4
Kraj: LJ.
1083.6 kinta/e
2.0 šold/e
1.0 flika/e
|
|
stvar je taka: ko rataš zagret za neko vezo, gre vse narobe...od začetka do konca...In potem se vprašaš: je spoh vredno, kaj če bi se samo dolčakala in to je to!
Kaj pa vi mislite, kaj je bolje, da se spustiš v vezo, ki ima že na začetku same probleme ali da se pač malo poigraš in potem naprej?:;
|
|
|
|
|
|
|
|
alina
Uporabnica
Starost: 47
Pridružen/-a: 14:30, 05-Feb-2004
objave: 98
Teme: 2
Kraj: domžale
392.4 kinta/e
2.0 šold/e
1.0 flika/e
|
|
Igranje zna bit zanimivo,sploh če ne veš ravno kaj bi in ali sploh bi.
Postane pa lahko to dolčkanje problem,če se eden zaljubi,drugi pa bi ostal pri dolčkanju in pri t.i. svobodni vezi.
Skratka,lahko imaš še tako perfekten dogovor,ampak nekoga vedno zanese!
|
|
|
|
|
|
|
|
Logi
Vztrajen
Starost: 63
Pridružen/-a: 20:22, 24-Okt-2004
objave: 247
Kraj: Dežela cvièka in dobrih ljudi
4921.8 kinta/e
0.0 šold/e
88.7 flika/e
|
|
Igranje je lepo in zanimivo, dolčkanje paše in ni s tem nič narobe, vendar pa take igrice znajo postati zelooooooo nevarne in vroče tako, da si lahko kdo prstke osmodi
|
|
|
|
|
|
|
|
Gost
0.0 kinta/e
|
|
Bi se strinjala ja....
Drugač je pa tko, da če ne štima je fajn, da razčistiš, zakaj gre narobe.... še bolj pomembno je, da pomosliš malo nase in ugotoviš, kaj boš ti dobrega lahko potegnila iz vsega skup...
|
|
|
|
|
|
|
|
pikica
Neznanka
1083.6 kinta/e
2.0 šold/e
1.0 flika/e
|
|
ja...
spet se strinjam...
danes zvečer imam razčiščevalno akcijo...
čeprav že vem, kaj in kako se bom odločila in rekla.
KONEC!!! Vsega dolčkanja in igranja zveze brez prihodnosti...ceprav je kar težko to naredit - mi je bil tipček všeč:;
|
|
|
|
|
|
|
|
Gost
0.0 kinta/e
|
|
Njbolj važno je, da si srečna na dolgi rok in očitno čutiš, da greš danes najdit srečo, čeprav se tega mogoče še ne zavedaš...
|
|
|
|
|
|
|
|
pikica
Neznanka
1083.6 kinta/e
2.0 šold/e
1.0 flika/e
|
|
misliš, da grem najdet srečo? Ne vem, upam,da sem se prav odločila. Glede na to, da je to tisti tipček, ki mi je prikrival punco, mislim, da bo kar ok, čeprav jo je zaradi mene pustil, ampak včerajšnja pijanska noč mi je dala malo misliti:((
|
|
|
|
|
|
|
|
Zlobko
Gost
0.0 kinta/e
|
|
čigava pijanska noč, tvoja ali njegova? ali sta bila oba nažgana pa sta vsak svojga kurla?
|
|
|
|
|
|
|
|
palèica
Doktor
Starost: 54
Pridružen/-a: 21:46, 28-Jan-2004
objave: 2363
Teme: 151
11851.4 kinta/e
0.7 šold/e
14.2 flika/e
|
|
He he ..
|
|
|
|
....sredi cveta na zeleni semenjski èašici je sedela èisto majhna deklica, nadvse nežna in ljubka ! Bila je komaj za palec velika in zato so ji dali ime Palèica....
(H.C.Andersen)
|
|
|
|
pikica
Neznanka
1083.6 kinta/e
2.0 šold/e
1.0 flika/e
|
|
ne, bila sva skupaj, pa se je zgodilo marsikaj nepredvidenega:;
|
|
|
|
|
|
|
|
Zlobko
Gost
0.0 kinta/e
|
|
hočeš rečt, da on je bil trezen ti pa nažgana, in ko si ti šla plesat z enim nabildanim črnolasim tipčkom, je on od same zavisti zalizu bejbo za sosednjo mizo....
al kako?
|
|
|
|
|
|
|
|
pikica
Neznanka
1083.6 kinta/e
2.0 šold/e
1.0 flika/e
|
|
ne, ni bilo tako...
cisto obratno, pa sej nima veze..
zdej v glavnem bo konec...
zdej sem se odločila, da se niti ne dobim, da nima niti veze razčiščevati, pač konec tega tako rekoče ljubezni, ki to itak ni bila!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Gost
0.0 kinta/e
|
|
Osebno mnenje je pravilna odločitev...no vsaj jaz bi se tko odločila, glede na to, da fant ne ve kaj pomeni biti iskren do ljudi....vsi lahko stresajo obljube iz rolava, kot za šalo, malo pa je takšnih, ki jih zmorejo tudi uresničiti...
Pa če mi dovoliš pikica, bi ti zdaj predlagala, da najprej probaš najt sebe, pol se pa spuščat v kakeršne koli ljubezenske podvige, ker se mi zdi, da ti preteklost v podzavesti še malce nagaja, pa se ti zato dogajajo stvari, ki grejo kaj kmalu narobe....
|
|
|
|
|
|
|
|
pikica
Neznanka
1083.6 kinta/e
2.0 šold/e
1.0 flika/e
|
|
ja, jagoda, hvala, dobra ideja, bom probala:)
|
|
|
|
|
|
|
|
Poklièunga
Odvisnik
Starost: 43
Pridružen/-a: 11:47, 16-Feb-2004
objave: 4227
Teme: 77
Kraj: Valhalla
54743.9 kinta/e
104.0 šold/e
791.0 flika/e
|
|
Ah ja...2X je v bistvu odprla isto temo,samo mal drugačne besede je uporabla. Ne vem,a naj še 1X isto napišem? Hmmmm...
Deklca...če te tip sam f¤¤¤¤¤ in je to to...kaj naj rečem...ŽAL?
Ja,sej verjamem,da je beda,če ti ne veš,da je to v bistvu vse,kar ti dela in ima v bistvu punco,samo je¤¤¤ ga...veš kolkim se to dogaja in zgodi?!
V glavnem...če si ugotovila,da te jebe v glavo...IGNORE!!!!!!!!!!!
če si pa sposobna pač tako,da se sam mal f¤¤¤¤¤š z njim in nič drugega (kar zate osebno sicer dvomim) potem pa pač uživaj in to je to.
|
|
|
|
Who? ... Me? ... OK!
|
|
|
|
|
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4 Naslednja
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem NE moreš Odgovoriti na to Temo NE moreš Urejati svojih Objav NE moreš Izbrisati svojih Objav NE moreš Glasovati na Objavah Lahko prilepiš datoteke na tem forumu Lahko Prenašaš datoteke na tem forumu
|
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
104789 Attacks blocked
|
|
[ Time: 1.5555s ][ Queries: 36 (0.8204s) ][ Debug on ] |
|