| 
 
|  
	 
		| 
 
| Avtor | Objave |  
|  Bassman Administrator
 
  
  
 Starost: 118
 Pridružen/-a: 9:52,  20-Nov-2003
 objave: 10490
 Teme: 2469
 Kraj: Ljubljana
 134069.9 kinta/e
 1015531.8 šold/e
 10048.2 flika/e
 
 
  
   |  
 
 
| 
| 
 |  
| Najprej se prepraži 1/2 čebule in 3 stroke česna na olivnem olju, da rata rumena, potem se doda mleto meso ene 250g inpražim, da postane rjavo. nato vržem gor mal začimb, malo žličko vegete, malo rožmarina, malo timjana, malo popram.
 Nato dam v šalico žlico moke, 1/2 žlice rdeče paprike, paradižnikovo mezgo 1 žlico in razredčim z vodo in solim, zmešam da se naredi taka redka omaka, potem s tem zalijem popraženo meso in kuham še ene 10 minut, da počasi vre.
 Tačas se skuhajo špageti.
 če se hoče mal začinit, da je zadeva pekoča se doda 1/2 pekočega feferona!
 |  
|  |  |  |  
| 
 
 
 
   www.vakciji.si ------------------ www.povej.com
 
 
 |  |  
|      |       |  
|  sonènica Neznanka
 
  
  
 Starost: 48
 Pridružen/-a: 19:02,  27-Okt-2006
 objave: 22
 Teme: 0
 Kraj: Mislinja
 1834.9 kinta/e
 0.0 šold/e
 0.0 flika/e
 
 
  
   |  
 
 
| 
| 
 |  
| Ja zdej pa še en mal bolj drugačen recept: Opražiš čebulo, da zlato porjavi, dodaš na kocke narezan pršut in mal česna.Čisto na koncu še gobice (zmrznjene + suhe - za okus). Začiniš z vegeto, majaronom, peteršiljem v prahu malček bazilike. Dodaš malo vode in kisle smetane čisto na koncu da se zgosti. Vmes skuhaš peresnike, jih zliješ v steklen pekač , po vrhu pa preliješ omako in naribaš veliko veliko sira. To še spečeš 15 - 20 minut v pečici in njami zelo dobro kosilo je tu. Zraven se zelo poda paradižnikova solata z mocarelo (z balzamičnim kisom) No, pa dober tek!
 |  
|  |  |  |  
| 
 
 
 
 |  |  
|      |    |  
|  Bassman Administrator
 
  
  
 Starost: 118
 Pridružen/-a: 9:52,  20-Nov-2003
 objave: 10490
 Teme: 2469
 Kraj: Ljubljana
 134069.9 kinta/e
 1015531.8 šold/e
 10048.2 flika/e
 
 
  
   |  
 
 
| 
| 
 |  
|  	  | sončnica @ Pon 20 Nov, 2006 14:59 Napisal/a: |  	  | Ja zdej pa še en mal bolj drugačen recept: Opražiš čebulo, da zlato porjavi, dodaš na kocke narezan pršut in mal česna.čisto na koncu še gobice (zmrznjene + suhe - za okus). Začiniš z vegeto, majaronom, peteršiljem v prahu malček bazilike. Dodaš malo vode in kisle smetane čisto na koncu da se zgosti. Vmes skuhaš peresnike, jih zliješ v steklen pekač , po vrhu pa preliješ omako in naribaš veliko veliko sira. To še spečeš 15 - 20 minut v pečici in njami zelo dobro kosilo je tu. Zraven se zelo poda paradižnikova solata z mocarelo (z balzamičnim kisom) No, pa dober tek!
 | 
 
 tole bom pa probal, ker zgleda zlo zanimivo.
 |  
|  |  |  |  
| 
 
 
 
   www.vakciji.si ------------------ www.povej.com
 
 
 |  |  
|      |       |  
|  Shajtana Odvisnica
 
  
  
 Starost: 43
 Pridružen/-a: 14:17,  08-Dec-2003
 objave: 4204
 Teme: 66
 Kraj: Lj
 68412.4 kinta/e
 258.2 šold/e
 1466.6 flika/e
 
 
  
   |  
 
 
| 
| 
 |  
| Hm pr men pa zgleda tko...narezes piscancji file na kocke in ga poprazis na cebuli, potem dodas paradiznikovo omako (odvisn kok hoces met gosto al pa redko omako) lohk tud pelate, koske paradiznikov itd., posolis, dodas rdeco papriko (jaz dam vecinoma pekoco), lahko tud svezo..popopras in se malo posolis, dodas zacimbe po zelji in tadam. Pekoca al pa nepekeoca omaka je tle..lohk vanjo zamesas kislo smetano al pa namest paprike das korencek al pa ce hocs kao mediteransko dodas olive. Men je ta prva varjanta najboljsa..pa se macka dobr preganja   |  
|  |  |  |  
| 
 
 
 People plan...God laughs...
 
 
 |  |  
|      |      |  
|  jony33 
 
  
 Starost: 37
 Pridružen/-a: 6:38,  11-Okt-2014
 objave: 1
 Teme: 0
 
 30.3 kinta/e
 0.0 šold/e
 0.0 flika/e
 
 
  
   |  
 
 
| 
| 
 |  
| then give the coffee mug tablespoon flour, 1/2 tbsp red peppers, tomato paste and 1 tablespoon of classes with water and Solim, mix that makes such a rare sauce, then by Ali Brown the meat and cook another 10 minutes to slowly boiling . Tačas the cooked spaghetti.
 |  
|  |  |  |  
| 
 
 
 Mohsin
 
 
 |  |  
|      |    |  
|  |  
| 
 
 
 
 
 
 
 
 | Poglej naslednjo temo
 Poglej prejšnjo temo
 NE moreš Objaviti novih Tem
 NE moreš Odgovoriti na to Temo
 NE moreš Urejati svojih Objav
 NE moreš Izbrisati svojih Objav
 NE moreš Glasovati na Objavah
 Ne moreš prilepiti datoteke na tem forumu
 Ne moreš Prenašati datotek na tem forumu
 
 |   
 
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
  153816  Attacks blocked
 |  
 |  
 
	| [ Time: 1.4548s ][ Queries: 34 (1.1493s) ][ Debug on ] |  |