| 
 
|  
	 
		| 
 
| Avtor | Objave |  
|  Antigona Vztrajna
 
  
  
 Starost: 47
 Pridružen/-a: 12:49,  21-Okt-2006
 objave: 452
 Teme: 14
 Kraj: Ljubljana
 14682.5 kinta/e
 0.0 šold/e
 6.6 flika/e
 
 
  
   |  
 
 
| 
| 
 |  
| Popečemo lahko v voku ali ponvi, vsekakor pa na žaru in na ploščah za toaste. 
 Ne vem, večina ljudi ne mara svežega česna, zato raje tega ne dajajte gor, sicer pa se jih osoli in prilije v posodico malo olivnega olja, malo popora in malo česna. Najboljše pa je, če dodamo zraven še malenkost balzamičnega kisa.
 
 Njboljše, kar sem kdaj glede tega pogruntala, je bilo to, da sem zraven dodala še pečene bučke in malo vložene srbske solate (ali ciganske). Res, prav super hrana, raje se jo je hladno, kakor toplo, ker je bolj osvežilna.
 |  
|  |  |  |  
| 
 
 
 
 |  |  
|      |    |  
|  Bassman Administrator
 
  
  
 Starost: 118
 Pridružen/-a: 9:52,  20-Nov-2003
 objave: 10490
 Teme: 2469
 Kraj: Ljubljana
 134069.9 kinta/e
 1015531.8 šold/e
 10048.2 flika/e
 
 
  
   |  |  
|      |       |  
|  |  
| 
 
 
 
 
 
 
 
 | Poglej naslednjo temo
 Poglej prejšnjo temo
 NE moreš Objaviti novih Tem
 NE moreš Odgovoriti na to Temo
 NE moreš Urejati svojih Objav
 NE moreš Izbrisati svojih Objav
 NE moreš Glasovati na Objavah
 Ne moreš prilepiti datoteke na tem forumu
 Ne moreš Prenašati datotek na tem forumu
 
 |   
 
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
  153817  Attacks blocked
 |  
 |  
 
	| [ Time: 0.6639s ][ Queries: 35 (0.4185s) ][ Debug on ] |  |