Avtor |
Objave |
Antigona
Vztrajna
Starost: 46
Pridružen/-a: 12:49, 21-Okt-2006
objave: 452
Teme: 14
Kraj: Ljubljana
14682.5 kinta/e
0.0 šold/e
6.6 flika/e
|
|
Popečemo lahko v voku ali ponvi, vsekakor pa na žaru in na ploščah za toaste.
Ne vem, večina ljudi ne mara svežega česna, zato raje tega ne dajajte gor, sicer pa se jih osoli in prilije v posodico malo olivnega olja, malo popora in malo česna. Najboljše pa je, če dodamo zraven še malenkost balzamičnega kisa.
Njboljše, kar sem kdaj glede tega pogruntala, je bilo to, da sem zraven dodala še pečene bučke in malo vložene srbske solate (ali ciganske). Res, prav super hrana, raje se jo je hladno, kakor toplo, ker je bolj osvežilna.
|
|
|
|
|
|
|
|
Bassman
Administrator
Starost: 117
Pridružen/-a: 9:52, 20-Nov-2003
objave: 10490
Teme: 2469
Kraj: Ljubljana
134069.9 kinta/e
1015531.8 šold/e
10048.2 flika/e
|
|
|
|
|
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
NE moreš Objaviti novih Tem NE moreš Odgovoriti na to Temo NE moreš Urejati svojih Objav NE moreš Izbrisati svojih Objav NE moreš Glasovati na Objavah Ne moreš prilepiti datoteke na tem forumu Ne moreš Prenašati datotek na tem forumu
|
časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
104759 Attacks blocked
|
|
[ Time: 0.3361s ][ Queries: 40 (0.1309s) ][ Debug on ] |
|